Foto: Gaby Blaaser laat enorme rondingen zien in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Gaby Blaaser maakt haar volgers wild met pittige foto in de sportschool. In dat strakke pakje trekt ze alle aandacht!

Gaby Blaaser trekt heerlijk pakje aan in sportschool

De prachtige influencer Gaby Blaaser heeft de laatste tijd heel veel in de spotlights gestaan. Dat is omdat ze sinds kort een nieuw vriendje heeft. Dat niet alleen, want nadat de twee pas kort samen waren, werd Gaby zwanger. Ze is daar ontzettend blij mee. Haar vriend, Robin, is daar nét zo blij mee als Gaby zelf, ondanks de geruchten dat hij nu al vreemd is gegaan. Daar lijken Gaby en Robin niet zoveel om te geven. Op de Instagram van de influencer lijkt alles goed te gaan. Recentelijk plaatste Gaby een heerlijke foto op haar Instagram verhaal. Ondanks haar zwangerschap, geniet ze nog lekker van haar tijd in de sportschool. Haar buikje is al een beetje zichtbaar en daar lijkt ze ontzettend trots op te zijn, want ze draagt een lekker strak sportbroekje met daarop een heel kort en strak sportpakje. Haar heerlijke rondingen zijn perfect te zien in haar lekkere outfitje.

Gaby Blaaser sportpakje

Gaby Blaaser draagt naar dinerfeestje

Zoals misschien al wel duidelijk is, schaamt Gaby zich in geen enkel opzicht voor haar lijf en gelijk heeft ze! Regelmatig plaatste ze al veel foto’s waarbij ze weinig aan de verbeelding overliet. Daar kreeg ze veel commentaar op van haar volgers. Veel mensen dachten, en denken, dat Gaby veel te veel om aandacht vraagt. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die erg positief denken over Gaby. Wij vinden dat ze lekker veel nietsverhullende pakjes aan mag blijven trekken voor haar Instagram foto’s! Recentelijk kreeg de blondine het weer voor elkaar om een heerlijke foto van zichzelf op haar sociale media te zetten. Ze vertelt in het bijschrift dat ze een dinner party heeft gegeven in Dubai. Voor dat feestje heeft ze een heerlijk outfitje aangetrokken. Op de foto draagt ze een prachtige, nette, beige broek met daar bovenop een, bijna volledig, doorschijnend topje. Het is een artikel van de Hunkemöller. Het staat haar fantastisch!
Gaby Blaaser brengt Kerst door in mega klein topje

Haast iedereen wenst voor een witte Kerst. Dit jaar hebben we dat geluk helaas niet gehad in Nederland. Gaby Blaaser lijkt er geen moeite mee te hebben. Ze was niet eens in Nederland tijdens de feestdagen. Ze heeft zich teruggetrokken en heeft Kerst onder de zon doorgebracht. Dat vierde ze met een heerlijke foto in het kleinste topje ooit! Ze plaatst de foto op haar Instagram en haar volgers genieten er intens van. Haar enorme rondingen blijven nog maar net in het topje liggen. Zoals hierboven al even te lezen was, krijgt Gaby ook vaak hele nare reacties op haar foto’s. Er zijn gelukkig veel fans die het voor haar opnemen in de reacties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!