Foto: Gaby Blaaser laat enorme rondingen zien in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Gaby Blaaser maakt haar volgers wild met pittige foto in de sportschool. In dat strakke pakje trekt ze alle aandacht!

Gaby Blaaser trekt heerlijk pakje aan in sportschool

De prachtige influencer Gaby Blaaser heeft de laatste tijd heel veel in de spotlights gestaan. Dat is omdat ze sinds kort een nieuw vriendje heeft. Dat niet alleen, want nadat de twee pas kort samen waren, werd Gaby zwanger. Ze is daar ontzettend blij mee. Haar vriend, Robin, is daar nét zo blij mee als Gaby zelf, ondanks de geruchten dat hij nu al vreemd is gegaan. Daar lijken Gaby en Robin niet zoveel om te geven. Op de Instagram van de influencer lijkt alles goed te gaan. Recentelijk plaatste Gaby een heerlijke foto op haar Instagram verhaal. Ondanks haar zwangerschap, geniet ze nog lekker van haar tijd in de sportschool. Haar buikje is al een beetje zichtbaar en daar lijkt ze ontzettend trots op te zijn, want ze draagt een lekker strak sportbroekje met daarop een heel kort en strak sportpakje. Haar heerlijke rondingen zijn perfect te zien in haar lekkere outfitje.

Gaby Blaaser sportpakje

Gaby Blaaser draagt ondergoed naar dinerfeestje

Zoals misschien al wel duidelijk is, schaamt Gaby zich in geen enkel opzicht voor haar lijf en gelijk heeft ze! Regelmatig plaatste ze al veel foto’s waarbij ze weinig aan de verbeelding overliet. Daar kreeg ze veel commentaar op van haar volgers. Veel mensen dachten, en denken, dat Gaby veel te veel om aandacht vraagt. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die erg positief denken over Gaby. Wij vinden dat ze lekker veel nietsverhullende pakjes aan mag blijven trekken voor haar Instagram foto’s! Recentelijk kreeg de blondine het weer voor elkaar om een heerlijke foto van zichzelf op haar sociale media te zetten. Ze vertelt in het bijschrift dat ze een dinner party heeft gegeven in Dubai. Voor dat feestje heeft ze een heerlijk outfitje aangetrokken. Op de foto draagt ze een prachtige, nette, beige broek met daar bovenop een, bijna volledig, doorschijnend topje. Het is een artikel van de Hunkemöller. Het staat haar fantastisch!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser brengt Kerst door in mega klein topje

Haast iedereen wenst voor een witte Kerst. Dit jaar hebben we dat geluk helaas niet gehad in Nederland. Gaby Blaaser lijkt er geen moeite mee te hebben. Ze was niet eens in Nederland tijdens de feestdagen. Ze heeft zich teruggetrokken en heeft Kerst onder de zon doorgebracht. Dat vierde ze met een heerlijke foto in het kleinste topje ooit! Ze plaatst de foto op haar Instagram en haar volgers genieten er intens van. Haar enorme rondingen blijven nog maar net in het topje liggen. Zoals hierboven al even te lezen was, krijgt Gaby ook vaak hele nare reacties op haar foto’s. Er zijn gelukkig veel fans die het voor haar opnemen in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!