Foto: Fresia CousiƱo Arias geniet met vriendin in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia CousiƱo Arias heeft een welverdiende vakantie tijdens de voetbal-winterstop en geniet samen met een prachtige blondine van eenĀ  verkoelend bad.

Fresia CousiƱo Arias filmt vriendin

Elke man droomt van een vrouw als Fresia CousiƱo Arias. Ze is mooi Ʃn houdt van sport. Ze is werkzaam bij ESPN en staat regelmatig voor de camera met een grote microfoon in haar hand. Momenteel is er even een kleine winterstop en Fresia ziet haar kans om even lekker de zon op te zoeken. Dat doet ze in CuraƧao samen met haar vriendin, Eva. De twee dames hebben hun plekje gevonden in het zwembad en Eva duikt er direct in. Fresia blijft aan de rand zitten met een lekker biertje. Ze pakt haar telefoon erbij en filmt zichzelf terwijl ze een slok neemt. Op de achtergrond zien we een prachtige zonsondergang over het water. De camera draait naar Eva die laat zien dat ze zich helemaal gelukkig voelt in het water. Ze doet een paar kleine sprongetjes, lacht naar de camera en keert zich dan richting de zonsondergang. De camera draait weer terug naar Fresia die nog een slok neemt. We krijgen nog even kort een glimp van de mooie zon en dan is de video voorbij.

Fresia CousiƱo Arias doet iets geks met haar mond

De prachtige Fresia CousiƱo Arias is flink aan het reizen nu het voetbalwereldje heel even op pauze staat. Hierboven was al bekend dat ze in CuraƧao aan het genieten is van de zon. Kort geleden plaatste ze een foto van zichzelf waarboven weer een andere locatie stond. Ze was namelijk in Madrid, Spanje. De foto die ze plaatste is best grappig om te zien. Ze neemt een slok uit een hele grote mok in de vorm van een toekan. Dit doet ze uit een rietje terwijl ze met haar handen de mok niet aanraakt. Dat allemaal terwijl ze ook nog eens recht de camera in kijkt. Het ziet er maar gek uit. In het bijschrift laat Fresia weten dat ze in Spanje de verjaardag van haar moeder aan het vieren was. De foto’s die volgen zijn een paar kiekjes en video’s van de dag die ze hebben meegemaakt. EĆ©n van die foto’s is een familiefotootje. Hierop is supergoed te zien dat Fresia ontzettend veel lijkt op haar broer. Wat zal je moeder een top dag gehad hebben, Fresia.

Fresia CousiƱo Arias doet oproep aan volgers

Samen met Milan van Dongen heeft Fresia een programma genaamdĀ Fresia en Milan parkeren de bus. Fresia plaatst een foto op haar Instagram waarbij ze een oproep doet aan haar volgers. Ze is al bij twaalf mensen langs geweest, maar er zijn nog open plekken voor het seizoen. Ze vraagt haar volgers bij wie ze allemaal nog langs moeten gaan dit seizoen. In de reacties zijn de antwoorden ontzettend uiteenlopend. De enige die vaker terugkomt is het verzoek om Henk de Jong. Wie weet gaan Fresia en Milan daar wel langs!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!