Foto: Flexibele Suzanne Schulting rekt en strekt in sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting deelt via Instagram een foto waarop ze laat zien hoe flexibel ze is. Deze schaatsster is abnormaal lenig!

Suzanne Schulting is weer aan het trainen! Ondanks de vele sportvakanties, blijft Suzanne Schulting hard trainen. Via Instagram deelt de brunette regelmatig verschillende kiekjes van hoe het trainen eraan toegaat. Dit doet ze natuurlijk allemaal op Papendal, in Arnhem. Hier trainen de grootste topsporters van Nederland en daar hoort Suzanne natuurlijk bij. Onlangs deelde de brunette dan ook een vrij opvallende foto, waarin te zien was hoe lenig ze nou eigenlijk is. En je verwacht het misschien al, maar deze schaatsster is écht lenig.

Suzanne Schulting toont lenigheid aan volgers

Onlangs deelde Suzanne Schulting dan ook een uiterst opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe lenig de schaatsster nou eigenlijk was, en zoals je aan de foto kan zien, is ze behoorlijk lenig. Deze flexibele dame besluit het dan ook te delen met haar volgers; “Working on that flexibility“. Nou, dat is aardig gelukt als we de foto’s moeten geloven. Zou de brunette inmiddels een been in haar nek kunnen leggen? Met een zonnebril en een fijne trainingsplek in Arnhem is de schaatsster aan het sporten en aan het genieten van het zonnetje in één. Door middel van een zwoele blik richting de camera weet Suzanne ook nog te poseren, terwijl ze eigenlijk haar oefeningen aan het doen is. Dat is nog eens multitasking.

Lees ook: Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting deelt kiekjes met vriend

Onlangs deelde Suzanne Schulting een foto via Instagram die veel mannelijke volgers zal shockeren. Op de verschillende foto’s van Suzanne was namelijk te zien hoe de schaatsster steeds met dezelfde jongen te zien was. Op zich al opvallend genoeg, maar nu blijkt het dat we hier gewoon te maken hebben met de vriend van Suzanne! Veel mannen zijn waarschijnlijk ontzettend jaloers geworden, na het zien van deze kiekjes. De tortelduifjes lijken helemaal in de wolken en Suzanne kan dan ook niet genoeg krijgen van de knuffels en aanrakingen van deze desbetreffende persoon. Wie dit dan mag zijn, is nog voor iedereen een raadsel. Gaan we dat ooit te weten komen?

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting poseert innig met wéér nieuwe vriend

Suzanne Schulting aan tafel bij Vandaag Inside

Onlangs kwam er nog iets opvallends naar buiten. Namelijk Suzanne Schulting die bij de heren van Vandaag Inside ging aanschuiven! Een combinatie die niet veel mensen hadden verwacht, maar wel graag wilde. Als je als vrouw bij de heren van het programma aanschuift, heb je wel enig vorm van lef. Wilfred, René en Johan nemen dan ook geen blad voor de mond en zijn lekker grofgebekt. Steeds vaker nodigen de heren types zoals Suzanne uit. Goed voor de variatie! In ieder geval viel de uitzending met de schaatsster goed in de smaak, en is voor veel kijkers voor herhaling vatbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...