Foto: Flexibele Suzanne Schulting rekt en strekt in sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting deelt via Instagram een foto waarop ze laat zien hoe flexibel ze is. Deze schaatsster is abnormaal lenig!

Suzanne Schulting is weer aan het trainen! Ondanks de vele sportvakanties, blijft Suzanne Schulting hard trainen. Via Instagram deelt de brunette regelmatig verschillende kiekjes van hoe het trainen eraan toegaat. Dit doet ze natuurlijk allemaal op Papendal, in Arnhem. Hier trainen de grootste topsporters van Nederland en daar hoort Suzanne natuurlijk bij. Onlangs deelde de brunette dan ook een vrij opvallende foto, waarin te zien was hoe lenig ze nou eigenlijk is. En je verwacht het misschien al, maar deze schaatsster is écht lenig.

Suzanne Schulting toont lenigheid aan volgers

Onlangs deelde Suzanne Schulting dan ook een uiterst opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe lenig de schaatsster nou eigenlijk was, en zoals je aan de foto kan zien, is ze behoorlijk lenig. Deze flexibele dame besluit het dan ook te delen met haar volgers; “Working on that flexibility“. Nou, dat is aardig gelukt als we de foto’s moeten geloven. Zou de brunette inmiddels een been in haar nek kunnen leggen? Met een zonnebril en een fijne trainingsplek in Arnhem is de schaatsster aan het sporten en aan het genieten van het zonnetje in één. Door middel van een zwoele blik richting de camera weet Suzanne ook nog te poseren, terwijl ze eigenlijk haar oefeningen aan het doen is. Dat is nog eens multitasking.

Lees ook: Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting deelt kiekjes met vriend

Onlangs deelde Suzanne Schulting een foto via Instagram die veel mannelijke volgers zal shockeren. Op de verschillende foto’s van Suzanne was namelijk te zien hoe de schaatsster steeds met dezelfde jongen te zien was. Op zich al opvallend genoeg, maar nu blijkt het dat we hier gewoon te maken hebben met de vriend van Suzanne! Veel mannen zijn waarschijnlijk ontzettend jaloers geworden, na het zien van deze kiekjes. De tortelduifjes lijken helemaal in de wolken en Suzanne kan dan ook niet genoeg krijgen van de knuffels en aanrakingen van deze desbetreffende persoon. Wie dit dan mag zijn, is nog voor iedereen een raadsel. Gaan we dat ooit te weten komen?

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting poseert innig met wéér nieuwe vriend

Suzanne Schulting aan tafel bij Vandaag Inside

Onlangs kwam er nog iets opvallends naar buiten. Namelijk Suzanne Schulting die bij de heren van Vandaag Inside ging aanschuiven! Een combinatie die niet veel mensen hadden verwacht, maar wel graag wilde. Als je als vrouw bij de heren van het programma aanschuift, heb je wel enig vorm van lef. Wilfred, René en Johan nemen dan ook geen blad voor de mond en zijn lekker grofgebekt. Steeds vaker nodigen de heren types zoals Suzanne uit. Goed voor de variatie! In ieder geval viel de uitzending met de schaatsster goed in de smaak, en is voor veel kijkers voor herhaling vatbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.