Foto: Fitte Jade Anna vouwt zichzelf dubbel in sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is een echte ‘fitgirl’ geworden! De blondine werkt flink aan haar lijf, en trekt daarvoor de mooiste sportpakjes aan..

Jade Anna lijkt een betere versie van zichzelf te willen worden! Ondanks dat de blondine natuurlijk al een uiterst prachtige verschijning is, lijkt Jade tóch wat te willen sleutelen aan zichzelf. Misschien komt het door de break-up met vriend Gio, of heeft ze gewoon wat inspiratie opgedaan bij haar vriendinnen. In ieder geval lijkt het erop dat Jade iedere dag in de sportschool te vinden is. Ze trekt hiervoor dan ook de mooiste sportpakjes uit de kast..

Lenige Jade Anna warmt goed op in sportschool

Jade Anna lijkt wel iedere dag in de sportschool te zijn! De blondine is inmiddels uitgegroeid tot een echte ‘fitgirl’, of ‘gymfluencer’, en doet er dan ook alles aan om dit imago goed in stand te houden. Jade heeft tenslotte de mooiste sportpakjes binnen gehengeld, om tijdens deze workout ook nog goed voor de dag te komen. Dat is uiteraard voor de bekende blondine goud waard. Ze deelt deze ploeterende workouts dan ook iedere keer braaf met haar volgers. Jade probeert haar grote publiek te motiveren om ook eens wat meer te bewegen, dus demonstreert ze het altijd gelijk even. Dit keer demonstreert Jade Anna geen oefening, maar toont de blondine slechts even haar warm-up voor de training. Dat doet ze door middel van ‘stretchen’, een hoop oefeningen waarmee haar spieren worden uitgerekt en opgewarmd. Hiermee bewijst de blondine hoe lenig ze is. Op de video vouwt Jade zichzelf is een paar keer goed dubbel, en toont ze ondertussen haar mooie nieuwe sportpakje. Dit strakke pakje lijkt er niet als deze ‘stretching’, niet om te liegen..

Lees ook: Foto: Uitdagend geklede Jade Anna gaat héél diep in de sportschool

Schatrijke Jade Anna koopt peperduur nieuw mega-huis

Jade Anna mag dan nog wel pas 18 jaar zijn, maar de blondine lijkt nu al een mega groot huis te hebben gekocht, voor zeker meer dan één persoon. Jade Anna deelt via Instagram een eerste indruk van de inhoud van het huis. We hebben de buitenkant nog niet mogen zien, alleen aan deze mini-house tour is wel af te leiden dat we niet praten over een klein huis. In tegendeel zelfs, want de inrichting van dit grote huis lijkt er ook niet om te liegen. Ze demonstreert dit huis door middel van een klein filmpje. Zelf noemt Jade het de ‘sneak preview’, we zullen dus in de toekomst alleen nog maar meer te zien krijgen. In ieder geval lijkt het onwerkelijk dat iemand op haar achttiende zo’n huis weet te bemachtigen. Het lijkt er dus op dat Jade Anna goed heeft verdiend aan haar hele influencer avontuur tot nu toe, en dat het wat Jade betreft nog zeker niet ten einde zal komen! Met bijna een miljoen volgers hoeft de blondine zich daar in ieder geval geen zorgen om te maken..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.