Foto: Fitte Jade Anna vouwt zichzelf dubbel in sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is een echte ‘fitgirl’ geworden! De blondine werkt flink aan haar lijf, en trekt daarvoor de mooiste sportpakjes aan..

Jade Anna lijkt een betere versie van zichzelf te willen worden! Ondanks dat de blondine natuurlijk al een uiterst prachtige verschijning is, lijkt Jade tóch wat te willen sleutelen aan zichzelf. Misschien komt het door de break-up met vriend Gio, of heeft ze gewoon wat inspiratie opgedaan bij haar vriendinnen. In ieder geval lijkt het erop dat Jade iedere dag in de sportschool te vinden is. Ze trekt hiervoor dan ook de mooiste sportpakjes uit de kast..

Lenige Jade Anna warmt goed op in sportschool

Jade Anna lijkt wel iedere dag in de sportschool te zijn! De blondine is inmiddels uitgegroeid tot een echte ‘fitgirl’, of ‘gymfluencer’, en doet er dan ook alles aan om dit imago goed in stand te houden. Jade heeft tenslotte de mooiste sportpakjes binnen gehengeld, om tijdens deze workout ook nog goed voor de dag te komen. Dat is uiteraard voor de bekende blondine goud waard. Ze deelt deze ploeterende workouts dan ook iedere keer braaf met haar volgers. Jade probeert haar grote publiek te motiveren om ook eens wat meer te bewegen, dus demonstreert ze het altijd gelijk even. Dit keer demonstreert Jade Anna geen oefening, maar toont de blondine slechts even haar warm-up voor de training. Dat doet ze door middel van ‘stretchen’, een hoop oefeningen waarmee haar spieren worden uitgerekt en opgewarmd. Hiermee bewijst de blondine hoe lenig ze is. Op de video vouwt Jade zichzelf is een paar keer goed dubbel, en toont ze ondertussen haar mooie nieuwe sportpakje. Dit strakke pakje lijkt er niet als deze ‘stretching’, niet om te liegen..

Lees ook: Foto: Uitdagend geklede Jade Anna gaat héél diep in de sportschool

Schatrijke Jade Anna koopt peperduur nieuw mega-huis

Jade Anna mag dan nog wel pas 18 jaar zijn, maar de blondine lijkt nu al een mega groot huis te hebben gekocht, voor zeker meer dan één persoon. Jade Anna deelt via Instagram een eerste indruk van de inhoud van het huis. We hebben de buitenkant nog niet mogen zien, alleen aan deze mini-house tour is wel af te leiden dat we niet praten over een klein huis. In tegendeel zelfs, want de inrichting van dit grote huis lijkt er ook niet om te liegen. Ze demonstreert dit huis door middel van een klein filmpje. Zelf noemt Jade het de ‘sneak preview’, we zullen dus in de toekomst alleen nog maar meer te zien krijgen. In ieder geval lijkt het onwerkelijk dat iemand op haar achttiende zo’n huis weet te bemachtigen. Het lijkt er dus op dat Jade Anna goed heeft verdiend aan haar hele influencer avontuur tot nu toe, en dat het wat Jade betreft nog zeker niet ten einde zal komen! Met bijna een miljoen volgers hoeft de blondine zich daar in ieder geval geen zorgen om te maken..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!