Foto: Festivalmeisje Geraldine Kemper gaat al los op camping

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is helemaal in haar element op een festival camping. Daar is Geraldine lekker aan het genieten van drankjes en het prachtige weer!

Geraldine Kemper op pad met heel veel spullen

Het is natuurlijk bekend dat als je gaat kamperen dat je dan een heleboel spullen moet meeslepen. Daarom gaan de meeste mensen met een auto naar Zuid-Frankrijk of Italië en dan is de auto tot aan de nek toe vol gestouwd. Helaas had Geraldine Kemper niet deze luxe want de blondine moest al haar eigen spullen zelf sjouwen. Het ziet er naar uit dat Geraldine in ons eigen landje gaat genieten van een camping avontuur. En niet zomaar één, want Geraldine staat op een camping van een festival. Hiervoor heeft de presentatrice waarschijnlijk heel veel weilanden moeten doorlopen om met al haar spullen uiteindelijk een plekje te kunnen bemachtigen. Geraldine lijkt de moed er nog wel goed in te hebben op de eerste foto want ze lacht nog breed. Wel heeft Geraldine een hele kar vol spullen bij zich en dan ook nog een tent en mega grote koffer. Zou Geraldine zoveel kleding mee hebben? Of zou Geraldine stiekem alcohol mee naar binnen hebben gesmokkeld?

Geraldine Kemper op weg naar festival

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper gaat op pad in nauwsluitend pakje

Geraldine Kemper in bikini aan het chillen

Op de tweede foto zit Geraldine er nog een stuk meer ontspannen bij. Waarschijnlijk heeft de blondine even moeten zweten en vechten met het opzetten van haar tentje en andere kampeerspullen. Uiteindelijk lijkt het aardig gelukt en als beloning geeft Geraldine zichzelf een lekker drankje. Waarschijnlijk zaten er allemaal blikjes TopoChico in de reusachtige koffer van Geraldine want daar poseert ze presentatrice voluit mee. Het is een betaalde promotie dus in ruil voor wat foto’s van zichzelf met het drankje krijgt Geraldine ze allemaal gratis en misschien nog wel een smak geld daar bovenop. Aan Geraldine haar goede gemoedstelling en blote outfit te zien is het ook lekker weer op de camping. De blondine zit in een groen bikini topje met een losse gele broek te chillen met haar drankjes voor haar tent.

Geraldine Kemper in bikini

Geraldine Kemper geniet van drankje

Het houd niet op met het alcohol gebruik van Geraldine Kemper want ze pakt het gewoon lekker door op de festival camping. Wellicht heeft Geraldine zich snel omgekleed voor een nieuwe foto met het drankje in een andere outfit. Of Geraldine staat gewoon op met een drankje om een beetje over haar eigen kater heen te komen. Dit keer heeft Geraldine een grote gele zonneklep op haar hoofd. Daarbij draagt de blondine een bruine bijpassend set, bestaande uit een heel kort broekje en een nog korter topje. Daarover heen draagt Geraldine een gilletje zodat haar rug nog een beetje wordt beschermd tegen de felle zon.

Geraldine Kemper eet vies voedsel als ontbijt

Het festival leven is niet altijd makkelijk. De hele nacht bestaat uit lauw bier drinken (of in Geraldine haar geval mixdrankjes), om vervolgens in de ochtend wakker te worden met een kater en geen normaal voedsel. Helaas voor Geraldine Kemper is dit precies wat haar is overkomen. De blondine plaatst namelijk een foto dat ze een vuurpitje aan het aanmaken is om haar knakworsten proberen op te warmen. Je moet er maar zin in hebben op de vroege ochtend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.