Foto: Famke Louise verbaast volgers met diepste inkijkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres deelt op haar sociale media wel een hele spannende foto…

Famke Louise deelt wel vaker spannende foto’s met haar volgers. Maar nog nooit heeft ze een foto gedeeld waar haar inkijkje zo diep was. Nog een paar centimeter dieper en we hadden zelfs haar navel kunnen zien. Met een zoals haar is het ook niet gek dat ze zo’n foto met haar volgers deelt. Toch zijn zelfs haar trouwe volgers verbaast met wat ze deze keer met hun deelt.
Famke Louise krijgt nieuw seizoen van haar realityserie

Na het succesvolle eerste seizoen van Famke & Denzel: Een Nieuw Begin gaat er nu hoogstwaarschijnlijk een tweede seizoen komen op Videoland. Tijdens de filmpremière, Hart op de juiste plek was er iets mysterieus aan de hand. Famke Louise en haar vriendje, Denzel Slager, hadden een cameraploeg bij zich. Op de rode loper was er cameraploeg die de twee constant filmde. Denzel zelf wilde niet bekend maken of er een tweede seizoen aankwam, hij zei: “dat zal zeer binnenkort bekendgemaakt worden”. Maar wanneer je met een cameraploeg naar de rode loper komt, heb je het eigenlijk al bekend gemaakt. Famke Louise laat zelf op sociale media ook doorschijnen dat er een nieuw seizoen aan zit te komen. Ze laat een video zien waar ze bezig is met haar make-up en ondertussen is er een cameraploeg bezig met het vastleggen met wat ze bezig is. Famke laat dus doorschijnen dat haar dagelijkse bezigheden ook worden gefilmd. De knappe zangeres gaan wij dus hoogstwaarschijnlijk nog een keer op Videoland zien.

 

Famke Louise laat haar volgers vragen stellen

Op haar sociale media laat de zangeres haar volgers vragen stellen. Het zijn hele simpele vragen zoals “laat eens zien wat je kookt” tot vragen als “kan je meer vertellen over de bevalling”. En maar al te graag wilt de zangeres meer details met ons delen over haar bevalling. Wat sommige volgers als onsmakelijk ervaren vinden de meeste het juist heel interessant hoe de bevalling is verlopen. In januari was Famke Louise bevallen van haar eerste kindje. “De bevalling was helemaal goed verlopen en er waren ook geen hechtingen nodig”, zegt de knappe brunette. Famke Louise ziet er na de bevalling in ieder geval nog steeds prachtig uit!

Famke Louise heeft een tattoo op een opmerkelijke plek

Famke Louise laat zien dat ze een nieuwe tattoo heeft. Terwijl de meeste ouders juist geen opmerkelijk tattoos meer zetten na hun eerste kind, doet Famke dit juist wel. Op haar hand heeft ze een grote tekst staan. Er valt alleen niet te lezen wat er staat. Haar volgers vinden het in ieder geval prachtig.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.