Foto: Expeditie Robinson’s Rose Bertram doet het met voetballer Kylian Mbappé?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze heeft het de laatste maar wat druk met verschillende mannen! Is topmodel Rose Bertram onderweg om de nieuwe vriendin van Kylian Mbappé te worden?

De ex van Gregory van der Wiel kwam de laatste tijd al veelvuldig in het nieuws. Rose Bertram is ‘Single and ready to mingle’ en dat blijkt de afgelopen dagen steeds meer. Bij Expeditie Robinson ging ze eerder weg om te voorkomen dat haar pikante acties daar op televisie zouden komen. Nu weten meerdere roddelkanalen te melden dat Rose Bertram op haar nieuwe Instagram post onderweg is naar Paris Saint-Germain ster Kylian Mbappé. Het privéjet op de foto gaat namelijk richting Parijs en Rose is al eens eerder gespot met de meest waardevolle speler van de wereld. Hij zou ook makkelijk een privéjet kunnen regelen voor het model, Mbappé verdient bij zijn club namelijk 50 miljoen euro per jaar! Zou er meer spelen tussen Rose en Kylian?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram beleefde wilde nachten bij Expeditie Robinson

Expeditie Robinson begint 29 augustus weer. De spelshow van RTL 4 is al weken onderwerp van gesprek op sociale media. Waar eerst bleek dat presentator Rick Brandsteder elke nacht een ander crewlid meenam naar zijn kamer, kwam later heel wat sappigs naar buiten over Rose Bertram. De deelneemster zou namelijk een nacht vol passie en liefde gehad hebben met medekandidaat Thijs Boermans. Dit was ook zichtbaar op de camera’s. Daar had Rose toch wel problemen mee. Ze vroeg de productie om dit eruit te knippen, maar die gingen daar niet mee akkoord. Uiteindelijk is Rose Bertram helemaal uit het programma gestapt, de enige manier hoe de makers van het programma akkoord gingen met het niet uitzenden van de beelden.

 

Rose Bertram en Gregory van der Wiel gaan voor hete zomer

Lange tijd was ze samen met Gregory van der Wiel. Na 8 jaar trokken ze eerder dit jaar toch de stekker uit hun relatie. Hierna is Rose Bertram dus al onder de lakens gespot met Thijs Boermans. Maar volgens Marwa Juice zou ook Gregory al weer flink bezig zijn. Ze melden dat Rose en Gregory allebei bezig zijn met hun eigen ‘hete zomer’. Dat betekent dat ze op het gebied van liefde goed gebruik gaan maken van de zomertijd.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel hebben samen twee kinderen. Op dit moment zijn die met Rose onderweg naar Parijs, maar het voormalig stel is bezig met het regelen van een co-oudersschap. Op deze manier zouden de kinderen in ieder geval niet de dupe worden van de scheiding. Hoe het stel dat wil regelen als Rose Bertram binnenkort in Parijs bij Kylian Mbappé zou gaan wonen, moeten ze nog uitvogelen.

Rose Bertram Gregory van der Wiel

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...