Foto: Expeditie Robinson-deelnemer Roosmarijn Wind laat zich van haar lekkerste kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Roosmarijn Wind doet mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson en de kijkers zijn niet bepaald fan van haar. Toch laat Roosmarijn iedereen verbazen door een erg versie van zichzelf te showen.

Roosmarijn Wind niet geliefd met Expeditie Robinson

Al jarenlang draait de nog maar zeventwintig jarige Roosmarijn Wind mee in het Nederlandse acteercircuit. Zo is Roosmarijn te kennen van Spangas of Flikken Rotterdam. Hier speelt Roosmarijn natuurlijk altijd personages, dus het was nog maar de vraag hoe de actrice in het echt zou zijn. Een mooi moment om hier achter te komen is natuurlijk tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson. Helaas valt Roosmarijn niet bij iedereen in de smaak, want ze is nogal chagrijnig tijdens de uitzendingen. Zo gedraagt Roosmarijn zich als een ware prinses tijdens verschillende momenten. De actrice vond bijvoorbeeld dat er teveel graten in de gevangen vissen zaten, terwijl ze dolblij moeten zijn met wat te eten op het onbewoonde eiland. Gelukkig maakt Roosmarijn het een beetje goed door haar mooie verschijning, maar daar houdt het voor de meeste kijkers van Expeditie Robinson ook wel mee op.
Roosmarijn Wind laat super versie van zichzelf zien op spannend plaatje

Tijdens Expeditie Robinson komt Roosmarijn Wind dus een beetje naar voren als een chagrijnig tutje die niet vaak haar leuke kant laat zien. Wellicht vond de actrice het daarom tijd om deze meningen is helemaal om te gooien op een interessante manier. Zo plaatst Roosmarijn regelmatig foto’s en video’s op haar Instagram. Toch zijn deze foto’s vaak met vrienden of familie op sociale gelegenheden. Hierdoor zijn de foto’s dus niet heel en niet zo leuk om naar te kijken. Gelukkig heeft Roosmarijn goed begrepen dat ze een beetje aan haar reputatie moet denken. Dit probleem heeft ze opgelost met een wel hele spannende fotosessie. Op onderstaande fotoreeks is te zien dat Roosmarijn aan het genieten is van een vakantie in Spanje. Waarschijnlijk heeft de actrice genoten van heel erg veel luxe, om te compenseren voor het eiland van Expeditie Robinson. De knappe Roosmarijn laat haar prachtige lichaam vol zelfvertrouwen zien, terwijl ze verleidelijk in de camera staart. De roze zwemoutfit staat Roosmarijn prachtig, dus ze heeft veel goedgemaakt door haar kant te laten zien.

Lees ook: Foto: Hierdoor is knappe actrice Roosmarijn Wind nú al meest gehate kandidaat Expeditie Robinson 2023 

Roosmarijn Wind gaat lekker helemaal los op festival

Naast werken en een beetje zeuren vindt Roosmarijn Wind het ook leuk om lekker los te gaan op een festival. Natuurlijk niet te vaak, maar zo af en toe gaat Roosmarijn ervoor. Op onderstaande video is te zien dat Roosmarijn voor een samenwerking naar het festival Mysteryland is gegaan. Als outfit heeft Roosmarijn ervoor gekozen om haar mooie benen te laten zien in combinatie met een stoere outfit die haar erg goed staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.