Foto: Ex-model Doutzen Kroes toch ineens weer op catwalk gespot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes is sinds een tijdje gestopt met haar modellenwerk. Het was zo stil rondom het Nederlandse topmodel dat het erop leek dat ze nooit meer terug zou keren. Totdat Doutzen ineens weer verscheen op een catwalk in Parijs!

Doutzen Kroes was gestopt met modellenwerk

Het was voor Doutzen Kroes een moeilijk besluit om te stoppen met haar modellenwerk, maar ze vond het toch erg nodig. Zo liet Doutzen weten dat ze al jarenlang in een soort sneltrein zat waar ze niet uit kon stappen. Natuurlijk vloog Doutzen jarenlang heel de wereld over om voor de grootste merken op catwalks te lopen en shoots te doen. Uiteraard met veel succes want Doutzen Kroes werd zo één van de bekendste topmodellen allertijden. Toch was het dus niet vol te houden om zo te blijven leven. Daarnaast wilde Doutzen ook niet meer mee werken aan de corruptie die ze veel zag binnen het wereldje. Sinds de pandemie werd dit gevoel van Doutzen alleen nog maar versterkt en daarom besloot ze om haar modellenwerk helemaal neer te leggen. Volgens Doutzen voelde het enorm bevrijdend en fijn. In een podcast liet Doutzen weten dat ze het ‘open’ liet of ze ooit weer modellenwerk zou doen.

Doutzen Kroes verschijnt toch ineens op catwalk

Het leek er eerder op dat Doutzen haar definitieve keuze had gemaakt om geen modellenwerk meer te doen. Zo ging Doutzen helemaal op in bijzondere uitspraken rondom corona en zei ze dat dit misschien wel haar pensioen was. Doutzen heeft al een flinke smak met geld verdiend door haar carrière, dus dat zou het probleem niet hoeven te zijn. Met deze gedachte was er steeds minder te horen en te zien over Doutzen, totdat ze ineens werd gespot in Parijs. De knappe blondine was ineens weer helemaal opgemaakt, haar haren in model en ze liep vol trots over de catwalk. Iedereen was verbaasd om het topmodel ineens weer op de catwalk te zien, maar natuurlijk ook heel blij. Zou Doutzen nu helemaal terug zijn?

Lees ook: Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes doet het voor dochter

In de Instagram post die Doutzen deelt over de modeshow legt ze uit hoe het zover kwam dat ze weer op de catwalk verscheen. Volgens Doutzen is dit makkelijk uit te leggen, want ze deed het onder andere voor haar dochter. De foto’s die Doutzen deelt zijn van de modeshow, backstage met haar dochter en in de straten van Parijs genomen. Doutzen schrijft bij de foto’s van het tripje naar Parijs dat ze werd gevraagd om de Alaïa catwalk show te lopen. Hier schrok Doutzen van want ze zegt: ”Het was alsof de wereld stilstond en ik niet kon reageren. Ik zei hem dat ik erover na zou denken.”. Vervolgens schrijft Doutzen dat ze zich realiseerde dat haar dochter Myllenna het fantastisch zou vinden om naar de stad Parijs te gaan. Daarbij vertelt Doutzen dat haar dochter het voor de rest van haar leven kwalijk zou nemen, aangezien ze veel van kleren en glamour houdt, als ze niet zouden gaan. Als afsluitende tekst schrijft Doutzen: ”Waarom niet een tuinman zijn die af en toe op een runway staat! Herinneringen maken is waar het leven voor mij om draait.”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...