Foto: Estavana Polman opent haar badjas voor camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben natuurlijk al veel van Estavana Polman gezien op televisie. Maar wat ze nu laat zien is niet geschikt voor de TV! 

De knappe handbalster staat met teamgenoten voor de camera. Wanneer de camera op Estavana Polman staat kan ze het niet laten om haar badjas te openen. Wat we dan te zien krijgen…

Estavana Polman weet hoe ze haar volgers moet verleiden

De knappe blondine weet precies waar ze mee bezig is. Samen met Debbie Bont staat ze voor de camera. Waar haar teamgenoot heel normaal blijft en even lacht naar de camera, zie je dat Estavana vaker voor de camera staat. Ze neemt even een goede pose in en trekt haar badjas verleidelijk open. Met een duckface gezicht erbij laat ze haar volgers echt genieten. Met haar lipjes getuit kan de foto eindelijk geschoten worden. Jammer genoeg heeft Estavana onder haar badjas gewoon kleding aan. Het is voor haar volgers dus iets minder genieten dan ze misschien hadden gehoopt.

Estavana Polman met haar lievelingspersoon op de foto

Wie is de lievelingspersoon van Estavana Polman? Normaal gesproken zou je zeggen haar vriend Rafael van der Vaart. Rafael is alleen niet de geluksvogel. Het dochtertje van de twee is namelijk duidelijk de lievelingspersoon van Estavana. Samen staat haar dochter met de knappe blondine op de foto. Ze hebben het zo naar hun zin dat Estavana Polman het liefst even de tijd stil zou willen zetten. Samen waren ze naar een pretpark in Denemarken. Estavana en Rafael wonen al een geruime tijd in Denemarken. Dit is het land waar Estavana Polman al jaren handbal beoefent. Ze zijn hier beland doordat Rafael in Denemarken begon met voetballen. Nu enkele jaren later is het gezin nog steeds gevestigd in Denemarken. Ze hebben het ook uitstekend naar hun zin.

Estavana Polman is regelmatig in Nederland

Dat de knappe handbalster in Denemarken woont houdt haar niet tegen om eens in de zoveel tijd naar Nederland te gaan. Ze heeft regelmatig aan tafel gezeten bij het programma Vandaag Inside. Recent was ze weer in Nederland om mee te doen met het programma Tafkal. Samen met de mannen van de show heeft zij zich helemaal vermaakt. Ze deelt ook een foto waar ze bij zegt hoe geweldig het wel niet was met de mannen van de show. De kijker vindt Estavana Polman ook altijd spontaan en leuk mee doen. Toen ze regelmatig bij Vandaag Inside aan tafel zat, werd de blondine overspoeld met positieve reacties.

Estavana Polman weer terug in het Nederlands elftal

Na een tijdje afwezigheid is Estavana Polman weer terug in het Nederlands elftal. Na lang blessureleed durft ze het weer aan om deze stap in haar carrière te zetten. Ze hoopt op tijd fit te zijn voor het EK handbal dat eraan zit te komen. Dit toernooi begint in November waardoor Estavana haar uiterste best moet doen om weer topfit te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!