Foto: Estavana Polman laat mannelijke kijker genieten tijdens Beter Laat dan Nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe blondine Estavana Polman laat de kijkers van Beter Laat dan Nooit wel heel erg genieten met haar heerlijke looks. 

De bloedmooie presentatrice Estavana Polman doet kijkers smelten

Met haar verrukkelijke looks laat Estavana Polman haar kijkers helemaal smelten. De aantrekkelijke blondine weet precies hoe ze de harten van haar fans moet veroveren. En daar geeft ze zich dan ook voor de volle honderd procent voor. Daarbij vindt ze het ook wel fijn om de mannen waar ze mee reist een klein beetje te laten genieten. En dus trekt ze de meest mooie pakjes aan om ervoor te zorgen dat ze een ontzettend leuke reis hebben. De heren zouden nog een lange vakantie door een regenachtige Nederland kunnen maken en het naar hun zin hebben, zolang Estavana Polman en haar prachtige pakjes maar mee zijn.

Lees ook: Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd

capture-20230913-210203 Estavana Polman wuift je over in kort broekje

De prachtige presentatrice wil absoluut niet in de hitte rondlopen in veel te warme kleding. En dus besluit ze dat een kort broekje wel goed genoeg is. Maar dat broekje is wel heel erg kort. Je rijgt daardoor best wel weer een spannend beeld te zien van de presentatrice. En dan wil ze ook nog eens dat je naast haar komt zitten aan het beeld te zien. Daar kan je als man natuurlijk geen nee op zeggen. De knappe blondine ziet er zelfs in de warmte nog steeds wonderbaarlijk knap uit.

capture-20230913-210444

Estavana Polman laat zich flink onder handen nemen

Tijdens de uitzending van Beter Laat dan Nooit krijgt Estavana Polman een nieuwe rok aangemeten. En daarvoor wordt ze even onder handen genomen door de kleermaakster. De knappe blondine staat er een beetje ongemakkelijk naast, maar laat de vrouw wel haar werk doen. De heren staan op een afstandje lachend toe te kijken natuurlijk.

Lees ook: Foto: Estavana Polman laat mannen intens genieten tijdens Beter Laat Dan Nooit 

capture-20230913-205752Estavana Polman heeft speciaal plekje in haar hart voor Henny Huisman

De knappe blondine maakt er geen geheim van dat Henny een van haar jeugdhelden is. En de twee lijken flink naar elkaar toe te groeien tijdens de reis. Dat zie je ook wel terug op de beelden. Wie had gedacht dat Henny Huisman zo’n oude snoepert is? Maar we snappen het wel hoor Henny, want met zo’n knappe blondine mee op reis kan je alleen maar gelukkig worden.

capture-20230913-205740Estavana Polman laat prachtige kadetjes zien

De knappe Estavana Polman laat tijdens het leuke programma ook nog even haar beste kant zien. Ze keert zich met haar kadetjes naar de camera en laat zo heel Nederland nog even genieten van haar mooie lichaam. Het helpt dan ook dat ze zo’n kort broekje aan heeft. Dat maakt het beeld nog even extra fijn om naar te kijken. Wil je nou meer van dit soort spannende foto’s zien? Houd dan even het Mannenzaken Forum in de gaten! Daar worden dit soort heerlijke screenshots aan de lopende band gepost.

capture-20230913-205718

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.