Foto: Emma Heesters wacht in stilte op naderend hoogtepunt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters wacht geduldig op haar volgende hoogtepunt. Ze heeft namelijk bijna vijf miljoen abonnees te pakken op haar YouTube kanaal.

Zangeres Emma Heesters nadert een historisch hoogtepunt. Zo bereikt ze bijna de 5 miljoen volgers op YouTube. En aangezien dat het platform is waar het allemaal begonnen is voor Emma, is dat best wel een bijzonder moment in haar carrière. In stilte wacht Emma geduldig op haar naderende hoogtepunt. Wat Emma gepland heeft staan voor wanneer ze de 5 miljoen bereikt is nog niet bekend, maar haar kennende zal het wel een bijzonder feestje worden. Emma is ook nog steeds heel erg blij met al haar trouwe fans op YouTube en steekt ondanks haar grote concerten en optredens nog steeds heel veel moeite in haar YouTube kanaal.

Lees ook: Foto: Emma Heesters blinkt ook uit in rol van voetbalvrouw
Hoe werd Emma Heesters zo bekend op YouTube?

Emma plaatste in het begin van haar muzikale carrière voornamelijk covers op haar kanaal. Meestal van bekende internationale artiesten. Maar na een tijdje stapte Emma over op Engelstalige covers van bekende buitenlandse, niet-Engelse nummers. Zo werd ze bekend in landen als India, waar nog steeds een groot deel van haar fans vandaan komt. Emma was redelijk uniek met dit concept en is daarom ook zo snel in populariteit gestegen. Nog steeds brengt ze met enige regelmaat covers uit, al hebben die wel een beetje plaats gemaakt voor haar eigen repertoire. Met haar covers bouwde Emma langzaam maar zeker een trouwe fanbase op die haar overal ging promoten. En op die manier groeide haar aantal volgers.

Emma deed mee aan Beste Zangers

Opeens ging het hard met Emma. Ze mocht meedoen aan het programma Beste Zangers en dat deed wonderen voor haar populariteit. Zo wist Emma heel Nederland te charmeren met haar zangkunsten. Het maakte haar in één klap een bekende Nederlander. Iedereen wist ineens de naam Emma Heesters. En iedereen wilde iets van haar hebben. De samenwerkingsverzoeken kwamen binnen. Opeens stond Emma hits te maken met onder andere Ronnie Flex. En voor ze het wist verkocht Emma volle zalen. Nederland had bij Beste Zangers goed gezien dat de lief ogende Emma echt wel wat in huis had. En met haar muzikale talent zou ze het hele land voor zich winnen. En hoewel de afgelopen twee jaar iets stroever liepen dan Emma had gepland, is ze aardig op weg om de meest bekende zangeres van Nederland te worden.
Emma op weg naar de 5 miljoen volgers op YouTube

Het zal niet lang meer duren voordat Emma de 5 miljoen abonnees bereikt. Je kan er op rekenen dat Emma dat op een bijzondere manier gaat vieren. Hoe ze dat gaat doen weet niemand, maar Emma staat niet bekend om haar kleine gebaren. Dus wat Emma ook gaat doen, wees klaar om op elk moment omver geblazen te worden door deze blonde megaster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?