Foto: Emma Heesters showt peperdure nieuwe auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat niet slecht met de zaken bij Emma Heesters! Dit indrukwekkende nieuwe speeltje is daar bewijs van!

Emma Heesters heeft een goed jaar achter de rug. De hele zomer moest ze van het ene optreden naar het andere optreden hollen. Dat harde werken werpt z’n vruchten af zo te zien!

Wat kost Emma Heesters per optreden?

De knappe zangeres heeft de afgelopen tijd met haar optredens goed gecasht. Wanneer je even op haar Instagram kijkt, had ze bijna week een aantal optredens. Het is ook niet gek dat Emma Heesters van al deze optredens nu een peperdure auto heeft kunnen kopen. De prachtige blondine vraagt namelijk per half uur optreden 8.000 euro. Wanneer je met die tarieven werkt en immens populair bent, stroomt het geld uiteraard binnen!

Logisch dus dat Emma Heesters niet bepaald voor een tweedehandsje gegaan is. Voor de autokenners onder ons, Emma Heesters heeft een Maserati Ghibli gekocht. Al haar volgers zijn super blij voor haar en feliciteren Emma met de nieuwe aankoop. “Je hebt het verdiend na al dat harde werken” zegt een volger.
Emma Heesters laat traantje rollen tijdens nieuw liedje

Emma Heesters heeft een nieuw liedje uitgebracht samen met Flemming. Dit liedje heeft een diepe lading. Emma Heesters laat tijdens dit liedje dan ook een traantje rollen. Het liedje gaat over de leegte die iemand achterlaat na een relatie. Emma Heesters heeft in het verleden veel meegemaakt op het gebied van relaties. Door haar verleden heeft ze dit lied ook samen met Flemming gemaakt en doet het haar zoveel. Met een prachtige stem en een verleidelijk topje, is het prachtig om naar te kijken en luisteren.
Emma Heesters krijgt haat tegelijkertijd wanneer ze wat goeds doet

De knappe blondine is de nieuwe ambassadeur van een kinderziekenhuis geworden. Ondanks haar enorm goede inzet krijgt ze alsnog haat over haar heen. In de comments vinden ze dat Emma Heesters te weinig kleding aan heeft. Het moet die avond gaan om het kinderziekenhuis en niet over Emma. Ze vinden dat ze op zo’n event zich wat beter had kunnen kleden. Wat je mening ook is het maakt niet uit, want iedereen is het er mee eens dat ze er prachtig uit ziet. Dat de knappe blondine zich inzet voor het kinderziekenhuis doet vele mensen veel goeds. Naast de enorm goede inzet van Emma is de jurk ook nog is prachtig. Het bedekt weinig waardoor er veel te zien is van Emma. Wanneer er veel te zien valt is dat vaak een goed teken en ook deze keer is het zeker een goed teken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!