Foto: Emma Heesters nodigt je uit tussen de lakens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is er niet vies van om haar volgers een beetje te verleiden. Met deze foto tussen de lakens is dat zeker gelukt.

Volgers Emma Heesters worden flink verwend

Als volger van Emma Heesters wordt je regelmatig flink verwend door de knappe zangeres. Ze is er namelijk niet vies van om regelmatig verleidelijke foto’s van zichzelf te plaatsen. En dat wordt natuurlijk wel gewaardeerd. Ook nu weer. Emma is een samenwerking aan gegaan met een bedrijf dat matrassen verkoopt, en daarvoor moet ze een paar goede foto’s maken op bed. Natuurlijk grijpt Emma die kans aan om een paar verleidelijke foto’s te maken waar haar volgers van smullen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

Emma Heesters ziet er uitgerust uit op nieuw matras

Natuurlijk mocht Emma zelf ook nieuwe matrassen uitkiezen voor deze samenwerking. En dat beviel de knappe zangeres prima. Op haar nieuwe matras heeft Emma heerlijk kunnen slapen. Ze ziet er ook ontzettend ontspannen uit. De matrassen zien er ook erg comfortabel uit. Het is alleen een beetje jammer dat je Emma er niet bij geleverd krijgt als je er een besteld. Anders zou het al helemaal de moeite waard zijn geweest. Maar met deze foto’s lijkt het al net of je naast de verleidelijke zangeres ligt te slapen.

In nachtjapon weet Emma Heesters goed te verleiden

Speciaal voor de foto heeft Emma ook haar meest verleidelijke pakje aangetrokken. In haar witte nachtjapon krijg je erg veel te zien van haar prachtige . Emma weet wat haar volgers willen en is niet te verlegen om ze dat dan ook te geven. Een klein beetje verleiden is natuurlijk helemaal niet erg. Emma heeft wel de deken nog half over haar heen getrokken. Zo houdt ze de foto nog een beetje bescheiden. Anders zou de knappe blondine wel heel erg veel weggeven.
Emma Heesters slaapt liever met grote groep meiden

De laatste keer dat Emma Heesters mooie foto’s in bed maakte, is alweer even geleden. Ze was toen ook niet alleen, maar had een grote groep meiden om zich heen verzameld waar ze mee in bed belanden. Het ging toen om het promoten van een badjas, dus dat was ook het enige wat de vrouwen aan hadden. Het was voor veel mannen een soort fantasie die uitkwam. Emma Heesters op bed in alleen een badjas, dat is toch wel een bijzonder leuke fantasie. En als ze dan nog omringd wordt door meer vrouwen, dan is dat natuurlijk alleen maar beter.

Dankzij de foto’s van Emma Heesters slaat elke man op hol

Vanwege al haar prachtige foto’s, en dan vooral de foto’s waar Emma Heesters op bed ligt, slaan haar volgers een beetje op hol. Emma is natuurlijk een prachtige vrouw om te zien en met haar leuke foto’s vermaakt ze een hele grote groep mensen. Het is nog even wachten wat de volgende verleidelijke foto van Emma Heesters wordt, maar hopelijk worden die net zo leuk als de foto’s tussen de lakens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!