Foto: Emma Heesters laat volgers watertanden met dit knellende pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft haar volgers maar weer eens iets moois gegeven om naar te kijken. Ze straalt in dit verleidelijke pakje.

Volgers Emma Heesters staan te watertanden om dit kiekje

Emma Heesters weet wel hoe ze een verleidelijk plaatje moet maken. De knappe zangeres heeft een grote online aanwezigheid en moet dus telkens opnieuw blijven plaatsen. Daarmee maakt ze alle mensen die op haar Instagram komen natuurlijk wel gelukkig. Die vinden het heerlijk om weer een aantrekkelijke foto te zien van de knappe blondine. Maar zoiets als dit hadden ze in hun wildste dromen niet kunnen geloven. De aantrekkelijke zangeres poseert op een wel hele spannende manier. En dat doet ze natuurlijk niet in haar oude spijkerbroek. Emma Heesters heeft daar speciaal een heerlijk strak en kort blauw pakje voor aangetrokken. Dit pakje laat meer van Emma haar aantrekkelijke zien dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden.

Lees ook: Video: Emma Heesters maakt fans alvast warm met prettig inkijkje

Emma deelt video van spannend pakje met haar volgers

Achter de schermen deelt Emma Heesters ook nog even een ontzettend spannend filmpje van de outfit die ze vandaag draagt. Speciaal voor de fotoshoot mag ze dit mega verleidelijke pakje aan en haar fans worden er helemaal wild van. Vind je het ook gek? De aantrekkelijke blondine heeft er zelden zo verleidelijk bijgelopen. Natuurlijk ben je met Emma Heesters wel wat gewend. Ze is veel minder preuts dan de meeste BN’ers, maar dit is toch wel even een stapje verder. Wel is het absoluut een stap in de goede richting. Hoe meer van dit soort spannende shoots, des te blijer zijn alle fans van de zeer knappe zangeres.

Emma Heesters weet van geen ophouden met foto’s

Het zou kunnen dat sinds de breuk met haar vriend Emma niemand meer echt heeft om dit soort ontzettend spannende pakjes mee te delen. Waar ze voorheen misschien Wesley zou verrassen met een intiem kiekje, gaat dat nu niet meer. Het zou wel eens de reden kunnen zijn dat ze zulke heerlijke foto’s deelt met haar volgers op Instagram. Daar kan ze namelijk honderden complimentjes van verwachten. Die vinden normaal gesproken alles wat Emma draagt al erg mooi en zo’n outfit als deze al helemaal.
Ook op nieuwe album cover ziet Emma Heesters er zeer verleidelijk uit

Of ze nu voor een bekend merk of voor haar eigen albumcover op de foto gaat, Emma Heesters zorgt altijd dat ze er verleidelijk uit ziet. En dat merk je ook wel. Als de knappe blondine op de foto gaat, dan is het echt een feestje om naar te kijken. Op haar foto’s weet Emma precies wat ze moet doen om verleidelijk over te komen. Haar hele houding verandert dan ook ten opzichte van andere momenten. En dat is natuurlijk best bijzonder om te zien. Emma Heesters heeft dan ook geen slechte foto op haar Instagram staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!