Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Emma Heesters heeft weer haar uiterste best gedaan om er beeldig uit te zien voor deze feestdagen. Met een heerlijk laag topje aan valt er genoeg te zien voor haar volgers. Haar topje heeft alleen wel iets bijzonders erop zitten…

Emma Heesters weet niet goed wat haar kledingmaat is

De broek van Emma Heesters ziet er een stuk anders uit dan normaal. Normaal gesproken kopen mensen een broek die mooi past. De knappe zangeres kiest hier allesbehalve voor. De broek is een flink aantal maten groter dan normaal. Wanneer ze gaat lopen sleurt ze de hele broek mee over de grond. Naast dat haar broek er opvallend uitziet, ziet het topje van Emma Heesters er ook bijzonder uit. Ze heeft een heerlijk laag topje aan. Hierdoor komt haar bovenlichaam goed tevoorschijn. Op het topje zit iets speciaals. Het lijkt er op dat er een soort kerststrikje op zit. Emma Heesters is dus een heerlijk kerstcadeautje! Nu maar hopen dat Sinterklaas of de Kerstman naar ons luistert!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters zingt voor Oranje

Het WK in Qatar is eindelijk begonnen. Dit betekent ook dat het huis van Oranje is geopend. Het huis van Oranje is een evenement waar supporters met zijn allen verzamelen in de Johan Cruijff Arena. Hier gaan ze de wedstrijden van het Nederlands elftal op grote schermen kijken. Emma Heesters gaat samen met andere artiesten vóór de wedstrijd optreden. Aan de reactie van de zangeres te zien was het optreden een groot succes. Met een enorme glimlach komt ze uit het stadion lopen. Ze straalt letterlijk van geluk. Het pakje is van zilver waardoor het licht terug straalt. Wanneer je naar de prachtige zangeres ziet er oogverblindend uit. Wanneer er één stadionlamp op Emma staat is het hele stadion gelijk verlicht. Dit bespaart in ieder geval weer geld voor de energierekening!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Is Emma Heesters zelf ook fan van Oranje?

Na het optreden in de Johan Cruijff Arena komt Emma Heesters met een geweldige glimlach naar buiten lopen. De vraag is alleen, komt dit door het optreden? De knappe blondine heeft namelijk met Wesley Hoedt een relatie. Dit is ook een voetballer, Emma zit dus absoluut in de voetbalwereld! Zou ze inmiddels een beetje van voetbal houden? Mocht Wesley Hoedt het ooit tot Oranje-international schoppen, dan weten we zeker dat Emma écht voor Oranje zou gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?