Foto: Emma Heesters hijst zich in zéér pakje tijdens Vrienden van Amstel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer een spannende avond bij de Vrienden van Amstel Live. Zo heeft de mooie Emma Heesters zich in een wel zeer pakje gehesen voor de show.

Emma Heesters laat niks aan de verbeelding over

Ondertussen weet iedereen wel dat Emma Heesters er enorm van houdt om een spannende outfit aan te trekken voor haar fans. Zo is de zangeres ook een enorme fashionista en het ene na het andere dure kledingstuk komt voorbij op Emma haar foto’s. Regelmatig zijn dit piepkleine topjes of rokjes die maar net lang genoeg zijn om alles te verhullen. Ook is Emma er niet vies van om haar voorkant open te stellen voor haar fans. Ook deze keer doet Emma dat met haar outfit voor haar optreden bij de Vrienden van Amstel Live. Emma maakt een filmpje van zichzelf terwijl ze op het punt staat om op te treden. De blondine heeft een flinke laag make-up op en haar haren zijn gekruld. Daarbij draagt Emma een jurkje of topje die zo laag is uitgesneden dat je bijna haar navel ziet. Voor de sier zitten er wat gouden glitters op, maar heel veel stof om mee te verhullen is er niet. Emma Heesters laat weinig aan de verbeelding over met deze outfit. Om de aandacht een beetje weg te halen draagt Emma gigantische ringen in haar oren. Het kan niet comfortabel zijn om te dansen en zingen terwijl die oorbellen alle kanten op vliegen. Maar goed, wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Ongebruikelijke combinatie: Anouk met Emma Heesters

Het is misschien een duo die je niet zomaar zag aankomen, maar Emma Heesters en Anouk hebben samen een nummer uitgebracht. De twee blondines zijn eigenlijk wel een hele goede match, qua uiterlijk en qua stem. Zo is Anouk natuurlijk wat jaartjes ouder maar ze is en blijft één van de beste Nederlandse zangeressen. Emma is een stuk jonger maar wel erg populair op het moment in de showbizz wereld. De twee vrouwelijke stemmen gaan ook erg goed samen in het nummer ‘Met jou kan ik het aan’. Het nummer is deels geschreven om te gebruiken bij de Vrienden van Amstel maar er zit ook een betekenis achter. Zo gaat het nummer over onvoorwaardelijke liefde. Volgens Emma maakt het niet uit of dat nou is voor je partner, vrienden, buurman, familie of huisdier. Daarbij noemt Emma zangeres Anouk ook nog eens haar bestie. De twee blijven maar foto’s en video’s van het nummer en elkaar delen. Er lijkt dus zeker wat opgebloeid tussen dit zangduo.

Lees ook: Foto: Emma Heesters heeft het héél gezellig in doorzichtig topje

Emma Heesters gaat los in buitenland

Ondertussen is de Nederlandse Emma Heesters niet alleen meer in ons land bekend als zangeres. Zo is Emma ooit bekend geworden door haar covers van bekende nummers op haar YouTube kanaal. Deze video’s zijn heel de wereld over gegaan en dat heeft Emma haar reputatie zeker goed gedaan. Zo is Emma zelfs populair in India want de blondine was uitgenodigd om op te komen treden op het Sunburn festival. De blondine deelt een video van haar spectaculaire ervaring.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!