Foto: Emma Heesters hijst zich in gescheurd broekje tijdens kwartfinale Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt zichzelf helemaal klaar voor de kwartfinale van Oranje. De gasten van het Huis van Oranje weten niet wat hun overkomt. 

Bij elke wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het WK in Qatar, is er een evenement in de Johan Cruijff Arena. Dit evenement heet het Huis van Oranje. Duizenden oranje fans komen naar de Johan Cruijff Arena en Emma Heesters gaat voor de wedstrijd de fans lekker vermaken.

Johan Cruijff Arena in de ban van Emma Heesters

De beeldschone Emma Heesters heeft haar uiterste best gedaan om er prachtig uit te zien  voor de kwartfinale. Vele voetbalfans keken in het Huis van Oranje de wedstrijd tegen Argentinië. Ondanks de uiteindelijke uitslag wist Emma het wel voor elkaar te krijgen om de voetbalfans in een goed humeur te brengen. Emma Heesters trad namelijk op tijdens het Huis van Oranje. Dit deed ze in een verleidelijk gescheurd broekje. Ze heeft deze speciaal laten maken voor deze speciale avond. Met de Nederlandse kleuren en de oranjeleeuw op haar broek genaaid ziet het er geweldig uit. Naast de gescheurde broek ziet ook het oranje topje er verleidelijk uit. Het topje is lekker kort waardoor er veel te zien valt. De prachtige blondine weet precies hoe ze de Johan Cruijff Arena stil krijgt. Wanneer ze op het podium komt vallen de monden open van verbijstering. Wat gaat ze er goed uit zien in dit verleidelijke pakje.

 

Emma Heesters houdt van de voetbalwereld

Door het WK in Qatar is er naar boven gekomen dat Emma Heesters een groot voetbalfan is. Het was al bekend dat de prachtige blondine zich thuis voelde in de voetbalwereld. Met Wesley Hoedt als vriendje moet je wel van voetbal houden om dat vol te houden. Nu met het WK is Emma Heesters zelf ook helemaal in het voetbal wereldje beland. Waar ze normaal alleen de wedstrijden van Wesley Hoedt bezocht staat ze nu zelf ook voor de voetbalfans een optreden te geven. De prachtige blondine houdt van de voetbalwereld en de voetbalwereld houdt van Emma Heesters. Zo’n prachtige dame die het publiek probeert op te hypen is een een genot voor je ogen.

Emma Heesters is niet alleen mooi maar ook nog eens grappig

Iedereen ziet dat Emma Heesters een beeldschone dame is. Maar wat vele niet weten is dat ze ook nog eens een gevoel voor humor heeft. De prachtige zangeres heeft laten weten waar ze zou staan als ze voetballer was. Ze laat via Instagram weten “Als ik voetballer zou zijn stond ik linksbuiten adem”. Als zangeres heb je een flinke longinhoud nodig. Blijkbaar beschikt Emma Heesters hier niet van. Wanneer ze op het veld zou staan dan zou ze binnen de kortste keren buiten adem zijn. Gelukkig is ze geen voetballer, maar kan ze wel geweldig zingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.