Foto: Emma Heesters geeft showtje weg in verleidelijke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaf in Rotterdam haar eerste show met live band. Om deze dag nog specialer te maken, trok ze een wel héél opvallend pakje aan!

Fans kunnen er geen genoeg van krijgen. De beeldschone zangeres Emma Heesters weet precies wat ze aan moet trekken om alle aandacht op zich te krijgen. Onlangs stond ze in het Zuiderpark in Rotterdam op het podium. Voor het eerst had ze een live band als ondersteuning. Voor de gelegenheid trok ze een, niet al te verhullend, zilveren pakje aan.  De show was een enorm succes en Emma is er dan ook trots op. Ze deelt verschillende kiekjes ervan op haar Instagram. En dat is genieten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters vaker schaars gekleed

Als Emma Heesters een show geeft, dan doet ze het ook goed. Ze mag steeds vaker haar geweldige stem laten horen op de grootste festivals van Nederland én België. En als ze mag optreden, doet ze er alles aan om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dat gaat vaak gepaard met gewaagde outfits. Pas geleden kregen fans van Emma in België het al bloedheet van het strakke groene topje wat ze droeg tijdens het festival Zwaartekracht. Ook deelde ze een leuke foto van een roze crop-top. Maar ook als ze niet op het podium staat kun je genieten van de blondine. Op haar Instagram is genoeg te vinden en met name de foto’s van haar exotische vakanties trekken veel bekijks.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters relatieproblemen

Op de Instagram post is de eerste reactie van Wesley Hoedt. Dit is sinds 2020 de vriend van Emma. Emma antwoordt op zijn comment met ‘ily’, wat staat voor I love you. Het lijkt dus allemaal op en top in orde tussen de twee. En dat terwijl er onlangs nog bericht werd gedaan over mogelijke relatieproblemen tussen de zangeres en de voetballer. Volgens meerdere roddelkanalen zou Wesley vreemd gegaan zijn en Emma bedrogen hebben. Emma zelf reageerde onlangs tegenover RTL Boulevard op het nieuws. “Voor ons zijn het roddels”, zei ze. Het stel zou nog altijd dolgelukkig en heel verliefd zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters wild in de slaapkamer

Als je haar ziet springen en dansen op het podium zal het je misschien niet verbazen. In de slaapkamer schijnt Emma Heesters enorm actief te zijn. Althans, dat zegt ze zelf. Ze houdt ervan leuke setjes te dragen en doet daar nog een schepje bovenop als ze met haar vriend de slaapkamer induikt. Emma zegt dat Wesley er echt aan moest wennen dat het ‘elke keer feest’ was als ze het bed in doken. Voor Emma is het ontzettend belangrijk dat je af en toe voor elkaar uitpakt en ze hoopt dat dit voor altijd blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!