Foto: Emma Heesters bungelt boven podium in gescheurde broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Emma Heesters was als achtjarig meisje de winnares van Kinderen voor Kinderen, maar die kleine Emma is opgegroeid… en hoe!

Emma Heesters laat veel zien in gescheurde outfit

Onlangs had de beeldschone Emma Heesters een concert in België. Hier was ze, samen met nog vijf andere artiesten, te gast bij de Vlaamse bekende Regi. De show heette zwaartekracht en Emma maakte daar even een leuk grapje van. Tijdens de show heeft ze namelijk boven het podium gebungeld alsof ze vloog. Er was alleen één ding dat ontzettend opviel. Emma had een broek aan die helemaal kapot gescheurd was. Van boven tot beneden zaten er zigzaggende scheuren in de broekspijpen. Die stof hadden ze misschien wel nodig voor de handschoenen die ze aanhad. Haar hele outfit bestond uit dezelfde stof. Óók zaten er scheuren aan de achterkant van haar broek, maar deze zaten alleen nét onder haar achterwerk. De broek is zo lang, dat ‘ie helemaal tot op de grond valt. Daardoor lijkt het vanaf achteren net alsof Emma gewoon héle lange laarzen aanheeft. Een beetje een gekke, maar zeker betoverende outfit!

Emma Heesters kruipt dicht tegen vriendin in aan in nietsverhullend pakje

Emma Heesters kon niet genoeg krijgen van het concert dat ze in België mocht geven met Regi Penxten. Ze plaatst zelfs twee keer een reeks een foto’s op haar sociale media van het concert. Aangezien haar hele outfit blauw was, vallen de foto’s flink op. Zelf in haar haar had ze blauwe slierten. In de tweede post die ze doet op haar Instagram, bedankt ze dan ook kapster Ingeborg van de Ven-Meulemans voor het verzorgen van de blauwe haarextensies. Op de tweede slide staat Emma intens gelukkig op de foto met een andere gastartiest van het concert, Pauline. Pauline Slangen en Emma staan dicht tegen elkaar aan en slaan de armen om elkaar heen. Ook Pauline heeft een ontzettend kort jurkje aan en ziet er prachtig uit. Wat een heerlijk gezicht is dit toch!

Emma Heesters is fan van de kleur blauw

Zoals je hierboven hebt gezien, heeft Emma al twee keer een reeks aan foto’s op haar Instagram gezet waarbij ze volledig in het blauw is, maar daar houdt het niet op. De zangeres heeft onlangs ook nog eens een video op haar Instagram verhaal geplaatst waarbij ze een blauwe trui aanheeft. Ze is duidelijk helemaal weg van deze prachtige kleur. In de video zingt ze, wederom prachtig, een liedje. Het is een kort fragment van een langere video waar ze naar verwijst in een bijgevoegde link. We kunnen geen genoeg meer krijgen van dat gouden keeltje van Emma. Blijf zo doorgaan, meid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!