Foto: Emma Heesters beleeft dampende ochtend na nacht vol passie met Wesley Hoedt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters wordt flink in de watten gelegd door haar vriend Wesley Hoedt. De voetballer lijkt iets goed te willen maken…

Natuurlijk is het geen geheim meer dat Emma Heesters niet langer single is. Tot groot ongenoegen van vele is de knappe blondine in een relatie met een man en dus niet meer op de markt. Waarschijnlijk zullen vele dit erg jammer vinden en dan is het ook nog eens met iemand die veel mensen niet zo leuk vinden. Zo is Emma samen met haar ex-vriend Wesley Hoedt. De voetballer ging vorig jaar meermaals vreemd op Emma, waarna ze de relatie wel moest verbreken. Het kwam ook groot op de juicekanalen te staan en Emma leek er echt stuk van te zijn. Je zou denken dat ze daarom nooit meer samen zou willen zijn met Wesley, maar dat blijkt toch anders te zijn.

Wesley Hoedt maakt het goed bij Emma Heesters

Zo kan Emma Heesters dus geen afstand doen van haar oude liefde Wesley Hoedt en de twee zijn weer gelukkig samen. Toch lijkt het door onderstaande video’s alsof Wesley misschien toch voelt dat hij nog flink wat goed te maken heeft. Zo pakt hij flink uit voor Emma en daar moet wel de schuldgevoel reden achter zitten. Nu is het natuurlijk ook wel lief van Wesley om zo uit te pakken voor zijn vriendin, en Emma lijkt dolgelukkig. De twee zijn een nachtje weg en de hele hotelkamer ligt vol met rozenblaadjes. Emma Heesters draagt een romantisch zwart jurkje met hele hoge hakken. Ook heeft de blondine een roos in haar haren en een flinke bos rozen vast. Aan alles is te zien dat ze straalt van oor tot oor.

Bekijk de video van Emma in de hotelkamer hier.

Emma Heesters krijgt liefdesgebaar Wesley Hoedt

Emma Heesters wordt wederom verwend in de ochtend

Emma Heesters en Wesley Hoedt hebben vast heerlijk geslapen in hun prachtige kamer. Heel lang hoeft Emma zich niet te vervelen want Wesley heeft nog meer in petto voor haar. De volgende ochtend is het namelijk weer raak met alle verwennerij, want de volgende verassing komt de kamer binnen gereden. Een uitgebreid ontbijt op bed met rook, een ober en hartjesballonnen. Alles zit erop en eraan en het ziet er geweldig uit. Ook het uitzicht mag niet vergeten worden, want de besneeuwde bergtoppen zijn prachtig om te zien.

Bekijk de video van het ontbijt hier.

Emma Heesters schudt wild met gouden glitterjurk

De knappe Emma Heesters weet als geen ander welke jurkjes perfect om haar passen. De blondine heeft altijd de mooiste outfits die erg opvallend zijn. Voor het nieuwjaar pakt Emma dan ook heel erg groots uit met een gouden glitterjurkje. Op TikTok plaatst Emma een video waarin ze zich klaarmaakt en vervolgens het jurkje aantrekt. De jurk is goud met allerlei pailletten die flink glimmen. Vervolgens gaat Emma ook nog eens flink schudden met het jurkje waardoor alles alle kanten op vliegt. Als dat geen goed begin van het nieuwe jaar is..

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...