Foto: Elise Schaap laat zich van mooiste kant zien in Undercover op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap behoort tot de absolute  top van de Nederlandse acteurswereld. In de Netflix serie Undercover laat ze zich van haar beste kant zien. 

Je kent actrice Elise Schaap natuurlijk als een van de vaste gezichten in De TV Kantine. Maar ook speelt de beeldschone en humoristische actrice in de spannende Netflix serie Undercover. Die komt met zijn derde seizoen uit op de streaming gigant en dus moet Elise zich even van haar beste kant laten zien. In de spannende serie is zij toch de meest gevaarlijke om in de gaten te houden.

Lees ook: Iedere foto van Elise Schaap bewijst dat TV-kantine niet mag stoppen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Bekijk nu snel Elise in de eerste aflevering van Undercover

Je kan sinds 21 November Elise van haar beste kant zien op je scherm. Sinds die dag staat het nieuwe seizoen op Netflix en dus kan je genieten van de beeldschone actrice in een van de beste rollen die een actrice ooit gehad heeft in een Nederlandse serie. Voor Elise natuurlijk een hele eer, maar ook zeker wel verdiend. Elise loopt al jaren mee in de acteerwereld en heeft haar strepen echt wel verdient met alle geweldige producties die ze op haar naam heeft staan. Dus als je niet kan wachten om Elise in actie te zien, ga dan snel naar Netflix, na het lezen van dit artikel natuurlijk, en bekijk snel de spannende avonturen van Undercover. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Elise Schaap als gevaarlijke non naast Frank Lammers

Wie denkt dat Elise een enorm braaf meisje is, die mag zich nog eens goed achter zijn oren krabben. Al helemaal na het zien van deze foto. Elise staat namelijk in een flitsend nonnenpakje naast hoofdrolspeler Frank Lammers. Wat er precies gaande is, dat is niet bekend, maar wel ziet de scene die ze spelen er natuurlijk heel intiem uit. Elise deelt gelijk nog meer foto’s van de set van Undercover. Het is duidelijk dat de acteurs in de serie veel aandacht en moeite in hun rollen hebben gestoken als je de foto’s zo eens rustig bekijkt. Maar van alle acteurs en actrices springt Elise er toch wel boven uit als de meest veelbelovende van dit seizoen. Voor wie Elise een beetje kent en volgt, die weet: Deze vrouw geeft altijd tweehonderd procent voor elke rol. En dat belooft wat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Elise moet meer kansen krijgen op Netflix

Undercover is niet de enige Netflix productie van Elise. Ze zat ook in de prequel van de serie, genaamd Ferry, naar het personage van Frank Lammers. Maar eigenlijk zou Elise nog veel meer kansen moeten krijgen op Netflix. Het lijkt er op dat Netflix meer wil investeren in Nederlandse producties. Dan is Elise eigenlijk de eerste en beste actrice bij wie zij aan moeten kloppen voor een hoofdrol. Want met Elise weet je, wat de film of serie ook is, het wordt sowieso een succes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...