Foto: Eerste deelnemer van The Masked Singer heeft zichzelf nu al verraden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Masked Singer is binnenkort weer te zien op televisie, maar deze kandidaat heeft zichzelf nú al ontmaskerd… Oeps!

Kandidaat van The Masked Singer ontmaskert zichzelf onbewust

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer komt er weer aan. Vanaf 4 november is het programma weer elke vrijdag te zien op RTL4. Op meerdere Instagram account van fans het programma staan al verschillende teasers voor het programma. Ze hebben alle identiteiten bekend gemaakt én een promofilmpje online gezet. De volgers en fans van het programma valt iets wel héél erg op. In het programma zit een witte tijger. In de video loopt de tijger een winkel uit met een hangend handje. Op de foto van de identiteiten heeft de tijger kennelijk ook een opvallende houding aangenomen. In de reacties is te lezen dat veel mensen al denken dat ze weten wie de witte tijger is. Iemand reageert met: “Volgens mij zag ik Martien Meiland voorbij komen”, en weer een ander zegt: “Martien Meiland is de witte tijger aan die houding te zien.” Zo zijn er nog een aantal reacties die lijken te speculeren dat Martien Meiland in het pak van de witte tijger zit. Sommigen denken het, maar verwachten het niet. Zou Martien inderdaad in het pak verstopt zitten?
Wie is de teddybeer in The Masked Singer?

Er zijn allerlei verschillende fan accounts op Instagram die van alles plaatsen over het tv-programma. Hier reageren dan ook verschillende mensen met hun speculaties over de verschillende kandidaten achter de maskers. Eén van de deelnemers van The Masked Singer is een schattig teddybeertje. Het pak is prachtig gemaakt en lijkt net een echte, tot leven gekomen, teddybeer. Er zijn verschillende mensen die verschillende dingen denken, maar het valt toch op dat veel mensen denken dat Max Mies in de teddybeer verstopt zit. Max Mies is een zanger van 19 jaar oud en is al een aantal jaar deel van de boyband FOURCE. Daarnaast is hij ook acteur, presentator, model en influencer. Wat denken jullie, zou zo’n jonge bekende Nederlander meedoen met het programma? We zijn benieuwd en gaan zeker kijken! Jullie ook?
Loretta Schrijver is een trendzetter

Iedereen die het programma kijkt, weet dat Loretta Schrijver in één van de teams zit van The Masked Singer. Voor iedereen die het niet weet: Elke week treden er BN’ers op in een groot kostuum waarmee ze onbekend zijn gemaakt. Ze moeten playbacken en twee teams moeten telkens raden wie er in het kostuum verstopt zit. Loretta Schrijver zit samen met Carlo Boszhard in een team. Daarnaast is Loretta ook al een hele tijd presentatrice bij het Nederlandse televisieprogramma Koffietijd. Daar zit ze vaker met haar collega Quinty Trustfull. Het is dan ook een grote inside joke geworden dat Loretta bij elke BN’er van The Masked Singer zeker lijkt te weten dat het haar collega Quinty is. Die trend blijft zich voortzetten onder de fanatieke kijkers van het programma. Op veel foto’s van de deelnemers, met de vraag ‘Wie zou dit kunnen zijn’, reageren velen met “Quinty! Ik weet het zeker!”. Helaas kan dat intussen niet meer, want in de eindejaarsspecial van 2021 was Quinty de klok.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.