Foto: Eenzame Floortje Dessing eindelijk getemd door nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Floortje Dessing reist de hele wereld over voor haar NPO programma’s en is daarom heel veel weg van huis. Tijd voor een lange relatie had de 50-jarige presentatrice dus nooit. In coronatijd was dat even 2 jaar lang helemaal anders, en bleek ze het liefdesspelletje tóch te beheersen! Wie de gelukkige man was die wereldreiziger Floortje eindelijk wist te temmen, is een mysterie…

Floortje Dessing en haar nieuwe vriend

Vorig jaar liet Floortje Dessing al weten het heel gezellig te hebben met een man in het magazine Margriet. Ze kon door corona niet de hele wereld over om verhalen te filmen, waardoor ze lange tijd in Nederland was. In die tijd leerde ze een leuke man kennen: “Ik zie nu iemand met wie ik het leuk heb, maar het is nog heel pril.” Die nieuwe vlam heeft Floortje altijd geheim gehouden voor de buitenwereld. Floortje Dessing had de hoop op ware liefde ook al opgegeven, vertelde ze eerder in een gesprek met RTL Boulevard. Ze zei toen: “Ik moet aan mezelf toegeven dat huisje, boompje, beestje er voor mij niet in zit.” Ze trekt altijd haar eigen plan en is heel erg op zichzelf. Dat is in een relatie natuurlijk lastig.

Floortje Dessing kan weer ‘Floortje naar het einde van de wereld’ presenteren

Nu de corona pandemie een beetje is gaan liggen kan Floortje de wereld weer afreizen. Voor haar best bekeken programma Floortje naar het einde van de wereld bezoekt ze dit bijzondere, afgelegen bestemmingen op de wereldbol waar ze langs gaat bij mensen die het roer radicaal hebben omgegooid. Dit zijn mensen die compleet afgezonderd van het ‘normaal’ leven en hun eigen manier van leven eraan geven. Ze gaat dan een week meedraaien met die mensen om te zien hoe het is om op die manier te leven. Dit doet Floortje ook het allerliefst: reizen is haar passie en ze is enorm geïnteresseerd in de uiteenlopende verhalen van de mensen die ze interviewt. In het programma wordt goed duidelijk hoe prachtig en divers de wereld eigenlijk is.

Lees ook: Jennifer Hoffman heeft 3 op reis-schaamte

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!