Foto: Dolblije Yvon Jaspers straalt in zomers jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers is dolblij. Dat heeft een klein beetje te maken met het zomerse jurkje dat ze aan heeft getrokken. Ze straalt helemaal. 

De altijd vrolijke Yvon Jaspers is weer helemaal in haar nopjes vanwege een nieuw programma in het buitenland. De blondine straalt van top tot teen in een uitdagend kort jurkje onder de warme zon.

Yvon Jaspers nu nog vaker te zien

Yvon Jaspers heeft de zwaarste taak van dit jaar er weer op zitten. Boer Zoekt Vrouw blijft altijd de nummer één prioriteit voor Yvon. Alle boeren en boerinnen zijn op hun best mogelijk geholpen en met alle liefde steekt de blondine haar tijd in de liefde voor anderen zoeken. Als Yvon er niet meer zou zijn zullen de kijkcijfers gegarandeerd dalen want elk moment dat de presentatrice even langskomt blijft toch genieten. Omdat Yvon dus zo geliefd is bij het Nederlandse publiek krijgt ze een nieuw eigen programma. Uiteraard wel in boerensferen want Yvon gaat dit keer zelf een boerderij beginnen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er niet een nieuwe boer gezocht voor Yvon maar alle hulp is welkom. Zo zagen we eerder al dat verschillende oud deelnemers van BZV langskwamen om Yvon een handje te helpen.

Yvon Jaspers wordt volledig uitgeput in busje

Voor Yvon Jaspers haar nieuwe programma gaat ze blijkbaar ook in het buitenland op bezoek bij boeren om wat ervaring op te doen. Dit keer niet met haar bekende gele truck waarmee ze heel Nederlands doorkruist maar met een kampeer busje. Het team gaat samen met Yvon op pad door het mooie Frankrijk, waar eindeloos veel boerderijen te vinden zijn. Blijkbaar is het voor Yvon ook een beetje eindeloos want de blondine deelt een foto van zichzelf waar ze niet op haar charmantst is.

Yvon is niet meer zo charmant

Yvon Jaspers vertelt dat ze op een ware roadtrip zijn door het landschap en blijkbaar valt dat haar nog behoorlijk zwaar. Op de foto heeft Yvon haar handen in haar blonde haar en de rimpels zijn goed te tellen. De wallen van Yvon zijn ook niet te missen, wellicht dus niet de beste foto die er van Yvon is. Bij de foto schrijft de presentatrice dat de roadtrip betekent dat ze moet plassen in de berm, make-uppen op een hobbelweg en heel veel moet praten over stront en grond. Het leven van een presentatrice gaat dus ook niet altijd over rozen…

Yvon Jaspers helemaal in element op platteland

Gelukkig is het niet alleen maar een zwaar leven voor Yvon Jaspers. Eén van de dingen die de blondine natuurlijk goed kan is relativeren, normaal tegenover de boeren maar nu bij haarzelf. De crew en Yvon zijn beland bij hun volgende stop voor de opnames in Frankrijk. Dit keer ziet Yvon het dus weer een stuk meer zitten en deelt ze een filmpje waar ze werkelijk straalt. Met een grote glimlach laat Yvon vol trots haar busje zien die helemaal uitgestald is. Er staan twee gezellige camping stoelen en een tafel waar Yvon lekker haar benen op kan leggen. Het is ook erg zonnig op de locatie want Yvon trekt een kort groen jurkje aan. Daarbij draagt ze een hoedje en zelfs teenslippers. Yvon laat zich lekker even helemaal gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!