Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Als je ook maar een beetje bekend bent met het koningshuis, dan weet je dat Koningin Maxima altijd wel een mooie outfit klaar heeft hangen om iedereen te verbluffen. Of ze nu op staatsbezoek gaat of op een lokaal evenement moet verschijnen, de Koningin der Nederlanden weet er altijd leuk uit te zien. Nu is eindelijk het geheim van haar leuke outfits onthuld. Maxima doet namelijk inspiratie op bij allemaal kinderijsjes. Als je jezelf afvroeg waarom ze er altijd zo zoet uit zag, dan is hier je antwoord. Hieronder zie je de meest zoete outfits van Maxima allemaal een keer op een rij.

Lees ook: Máxima opgepast: Anita Meyer maakt Koning Willem-Alexander helemaal gek
Maxima in een split

Als eerste zien we Maxima in een zomerse outfit, duidelijk gebaseerd op een split ijsje. Een oranje buitenkant met wit van binnen. Deze outfit is net als het ijsje erg vrolijk en Maxima draagt het dan ook voor de minder serieuze gelegenheden. Wanneer Maxima een beetje vrolijkheid en warmte toe wilt voegen aan haar dag, doet ze ’s ochtend deze zoete outfit aan.

Maxima met discodip

Vervolgens zien we Maxima met een flinke portie discodip op stap gaan. De jas van Maxima is iets officiëler, maar zeker niet minder vrolijk. Ze zou dit dragen naar belangrijke evenementen, om nog een klein beetje kleur toe te voegen aan de anders saaie momenten. Maxima weet et haar discodip jas alles net even wat leuker te maken.

Zo rood als een kauwgombal

Koningin Maxima is goed bekend met haar klassiekers, als het om ijsjes gaat. De Koningin heeft namelijk een jurkje aan dat duidelijk geïnspireerd is door de kauwgombalbreker, een ijsje van vroeger. En waar dit ijsje erg leuk was om te krijgen, vanwege de rode kauwgombal die onderin nog verstopt zat, is ook de kleding van Maxima hier een snoepje voor het oog.

Maxima gaat verkleed als schatkistje

Je had vroeger een ijsje dat heel bijzonder was en wat elk kind wilde hebben. Dat was namelijk de schatkist. Onder in elke kist zat namelijk een verrassing. Het vinden van die verrassing voelde bijna als een officiële plechtigheid. Geen wonder dus dat Maxima haar schatkist geïnspireerde outfit voornamelijk naar officiële momenten draagt. Net als bij een schatkist ijsje, zit ook hier een bijzondere schat verborgen onder de blauwe kleding.

Maxima gaat verkleed als ijsje

Als laatste zien we Maxima nog verkleed als een van de mee ijsjes die je vroeger kon krijgen, namelijk de Solero Shots. De opvallende groene verschijning is wel erg bijzonder te noemen. Maxima draagt deze combinatie als ze nog meer wilt opvallen, alsof de Koningin der Nederlanden dat nog niet genoeg deed. Het is een outfit, maar absoluut een van de mooiere van de knappe koningin. Het is een outfit die je bij blijft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...