Foto: dit is het mysterieuze liefdesnestje van Hélène Hendriks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is veel op tv, en harkt daarmee een mooi salaris binnen. Haar enorme villa in woonplaats Bavel laat zien dat dat presenteren best lekker verdienen is. Ondanks dat ze het stulpje in haar eentje kocht, heeft ze toch al een tijd gezelschap in huis en dat houdt Hélène graag privé…

Dure villa voor extra privacy voor Hélène Hendriks

Het prachtige, luxe huis van Hélène Hendriks staat in haar oude woonplaats Bavel in Brabant. Ze heeft hier lang gewoond en dat is haar blijkbaar goed bevallen al die jaren. Met de fiets is ze zo in het centrum van Bavel en het stulpje ligt ook nog eens dicht bij de snelweg. Dat is handig voor Hélène want dan is ze zo op haar werk in de studio. Volgens Bekende Buren kocht de Vandaag Inside-tafeldame het miljoenenhuis voor een bedrag van 1.425.000 euro. Dat is niet verkeerd! De villa heeft een rieten dak en ziet er van buiten erg modern uit. Het huis heeft een woonoppervlakte van 353 vierkante meter. Te zien is dat het huis veel ramen heeft, waardoor alles erg licht en open oogt. Aan de achterkant zijn er prachtige deuren naar een enorme privé-tuin waar Hélène heerlijk kan zonnen.

Lees ook: Oeps: Verklapt Hélène Hendriks met deze foto voor welke club ze is?

Geen pottenkijkers voor Hélène

Rondom de tuin staat een groot hek met begroeiing en boompjes waardoor het voor voorbijgangers niet mogelijk is om naar binnen te gluren. Het hek is erg hoog en dat laat zien dat Hélène ook zeer gesteld is op haar privacy wanneer ze thuis is. Het is duidelijk niet de bedoeling dat er mensen met camera’s naar binnen kunnen kijken en foto’s kunnen maken van het privéleven van de blondine. Dit kan alles te maken hebben met haar grootste verborgen geheim waar iedereen naar vist: haar relatie. Het is erg onduidelijk wie de vriend van Hélène Hendriks nou precies is. De geruchten gaan dat de twee een samenlevingscontract hebben ondertekend, dus het gaat blijkbaar wel erg goed in de liefde voor Hélène Hendriks. Door het liefdesnestje zo goed mogelijk af te schermen heeft er nooit iemand een foto kunnen maken van Hélène en haar vriend en blijft dus nog onduidelijk met wie de presentatrice zo gelukkig is.

Naast een vriend nog een man in het leven van Hélène Hendriks

Naast een man in het leven van Hélène Hendriks heeft ze nog meer gezelschap thuis. Ze heeft namelijk hond Bobbie waar ze goed voor moet zorgen en die ook vrolijk rondloopt in de villa. Bobbie is een jonge, blonde labrador en vind het enorm gezellig om te knuffelen met Hélène Hendriks. Ze krijgt genoeg aandacht van beide mannen dus! Op Instagram deelt Hélène van deze jonge man wél regelmatig foto’s, waar ze de hond vaak op schoot neemt. In onderstaande video is te zien hoe Bobbie geniet van de aandacht van de presentatrice en niet meer van haar schoot afgaat.

Foto’s van het paleis van Hélène Hendriks

Oordeel zelf over het prachtige huis van Hélène Hendriks aan de hand van de foto’s die BekendeBuren heeft weten te bemachtigen. Het is werkelijk prachtig en Hélène heeft duidelijk gevoel voor styling. De witte villa met rieten dak beschikt over een moderne uitstraling met toch een landelijk tintje eraan.

Villa Hélène Hendriks

Verborgen villa Hélène Hendriks

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.