Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Botic van de Zandschulp heeft het op Wimbledon uitstekend gedaan. Uiteindelijk wist hij niet te winnen van Rafael Nadal. Maar daar hebben de meeste tennissers uiteindelijk last van. Hoewel Botic sterk begon, verloor hij in de tweede helft een beetje zijn zelfvertrouwen. Maar ondanks dat verlies wist hij het enorm ver te schoppen in het toernooi. En het is makkelijk te zien waarom. Botic wordt namelijk aangemoedigd door een prachtige dame. En met zo’n wonderlijke verschijning achter je, kan je haast niet anders dan enorm je best doen. Het is dus eens tijd om de knappe vriendin van Botic van de Zandschulp, de prachtige Floor van ’t Hart, voor te stellen.

Lees ook: Foto: Dit zijn de meest schandalige tennis-outfits ooit op Wimbledon

Botic van de Zandschulp hoeft zich nergens voor te schamen

Botic hoeft niet lang chagrijnig te zijn na zijn verloren wedstrijd. Hij mag nu namelijk richting huis, waar hij deze dame op de bank heeft zitten. Na een lange periode kan hij zijn knappe vriendin dan eindelijk weer in de armen nemen. Botic en Floor kennen elkaar ook al een tijdje, nog van de tennisclub vroeger. Botic is inmiddels een bekend sporter en daardoor komt Floor ook een beetje in de spotlight te staan. Dat zal de prachtige brunette helemaal niet zo erg vinden. Ze heeft niet voor niks zoveel leuke foto’s op haar Instagram staan. Die moeten natuurlijk goed bekeken worden.
Floor is ook een sportfanaat

Net als haar vriend is Floor ook helemaal weg van sporten. Ze doet het liefste cardio en staat graag buiten te trainen. Zeker in het warme weer is dat toch wel prettig. Floor ziet er in ieder geval erg goed uit in haar strakke sportpakje. Rood is dan ook absoluut haar kleur. Floor zou dus veel vaker van dit soort pakjes mogen dragen. Daar doet ze iedereen een groot plezier mee.
Floor is erg goed in het maken van zwoele foto’s

Behalve sporten en haar vriend aanmoedigen is Floor nog goed in een derde ding. En dat is namelijk het maken van erg zwoele foto’s van zichzelf. Floor heeft daar ook niet heel veel voor nodig. Een weinig verhullende outfit en een telefoon zijn eigenlijk alle vereisten. En laat Floor nou toevallig beide in huis hebben. In het warme zomerlicht maakt Floor wel de beste foto’s. Als je die zo ziet dan wordt je gelijk een beetje jaloers op Botic. Het is maar weer duidelijk dat al die bekers niet op kunnen tegen deze prijs. Floor is namelijk een ontzettend knappe dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?