Foto: Dit is de beeldschone vriendin van Feyenoord-topscorer Santiago Giménez

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feyenoord-spits Santiago Giménez is als kersverse kampioen niet alleen een mazzelaar op het veld. Hij heeft thuis ook een héél mooi meisje op de bank zitten! 

Het geluk kan niet op bij Santiago Giménez. De feyenoorder is onlangs kampioen van Nederland geworden met zijn club, en gaat binnenkort trouwen met zijn vriendin Fer Serrano. Van Giménez hebben we de mooiste goals gezien dit seizoen, maar ook zijn vriendin scoort aan de lopende band. Dit doet ze niet op het veld, maar op Instagram!

Santiago Giménez straalt met Fer Serrano aan zijn zijde!

Fer Serrano is niet alleen een lust voor het oog, maar ze heeft ook een passie voor voetbal die perfect samengaat met de carrière van haar geliefde Santiago Giménez. Ze juicht luidkeels voor hem vanaf de tribunes en haar aanwezigheid geeft hem een extra dosis motivatie. De camera’s kunnen hun lens niet van Fer afhouden wanneer ze straalt naast Santiago.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Santiago Gimenez (@sant.gimenez)

Fer Serrano gaat helemaal los met kampioensschaal Feyenoord

Feest in Rotterdam! Fer Serrano, de prachtige vriendin van Feyenoord-topscorer Santiago Giménez, gaat helemaal los samen met hem terwijl ze de kampioenschaal van Feyenoord vieren. De stad trilt op zijn grondvesten van vreugde en euforie. Met de kampioensschaal in hun handen springen Fer en Santiago op en neer, dansend van puur geluk. Ze zijn het ultieme powerkoppel en hun liefde voor elkaar en voor voetbal straalt van hen af. Hun enthousiasme is aanstekelijk en de fans juichen luidkeels mee. Fer laat haar haren los en zwiert in het rond, terwijl Santiago zijn voetbalschoenen uittrekt en zijn dansmoves laat zien. Ze zijn een onstopbaar duo dat de wereld laat zien hoe je de overwinning moet vieren. De camera’s flitsen en de confetti dwarrelt neer terwijl Fer en Santiago de kampioensschaal trots omhooghouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door fer serrano (@ferserranoc)

Santiago vraagt vriendin ten huwelijk op mooie plek!

Ahoy! Santiago Giménez heeft zijn moed verzameld en besluit zijn vriendin ten huwelijk te vragen op een romantische boottocht. Met de glinsterende zee als getuige en de wind in hun haren, is dit het perfecte moment voor een bijzondere stap in hun relatie. Met een bonzend hart knielt Santiago voor zijn geliefde Fer Serrano en vraagt hij haar met trillende stem: “Wil je met me trouwen?” De spanning is om te snijden terwijl hij wacht op haar antwoord. Fer, overweldigd door emoties en met tranen van vreugde in haar ogen, antwoordt volmondig “Ja!” Het geluk straalt van hun gezichten af terwijl ze elkaar in de armen vallen en de boot rondvaart in een zee van liefde en enthousiasme. De camera’s klikken en de felicitaties stromen binnen, want deze voetbalsensatie en zijn betoverende vriendin hebben besloten hun liefde voor altijd te bezegelen. Hieronder zie je de prachtige beelden die uit het huwelijksverzoek zijn gerold!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Santiago Gimenez (@sant.gimenez)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...