Foto: Dit is de beeldschone vriendin van Feyenoord-topscorer Santiago Giménez

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feyenoord-spits Santiago Giménez is als kersverse kampioen niet alleen een mazzelaar op het veld. Hij heeft thuis ook een héél mooi meisje op de bank zitten! 

Het geluk kan niet op bij Santiago Giménez. De feyenoorder is onlangs kampioen van Nederland geworden met zijn club, en gaat binnenkort trouwen met zijn vriendin Fer Serrano. Van Giménez hebben we de mooiste goals gezien dit seizoen, maar ook zijn vriendin scoort aan de lopende band. Dit doet ze niet op het veld, maar op Instagram!

Santiago Giménez straalt met Fer Serrano aan zijn zijde!

Fer Serrano is niet alleen een lust voor het oog, maar ze heeft ook een passie voor voetbal die perfect samengaat met de carrière van haar geliefde Santiago Giménez. Ze juicht luidkeels voor hem vanaf de tribunes en haar aanwezigheid geeft hem een extra dosis motivatie. De camera’s kunnen hun lens niet van Fer afhouden wanneer ze straalt naast Santiago.

Fer Serrano gaat helemaal los met kampioensschaal Feyenoord

Feest in Rotterdam! Fer Serrano, de prachtige vriendin van Feyenoord-topscorer Santiago Giménez, gaat helemaal los samen met hem terwijl ze de kampioenschaal van Feyenoord vieren. De stad trilt op zijn grondvesten van vreugde en euforie. Met de kampioensschaal in hun handen springen Fer en Santiago op en neer, dansend van puur geluk. Ze zijn het ultieme powerkoppel en hun liefde voor elkaar en voor voetbal straalt van hen af. Hun enthousiasme is aanstekelijk en de fans juichen luidkeels mee. Fer laat haar haren los en zwiert in het rond, terwijl Santiago zijn voetbalschoenen uittrekt en zijn dansmoves laat zien. Ze zijn een onstopbaar duo dat de wereld laat zien hoe je de overwinning moet vieren. De camera’s flitsen en de confetti dwarrelt neer terwijl Fer en Santiago de kampioensschaal trots omhooghouden.

Santiago vraagt vriendin ten huwelijk op mooie plek!

Ahoy! Santiago Giménez heeft zijn moed verzameld en besluit zijn vriendin ten huwelijk te vragen op een romantische boottocht. Met de glinsterende zee als getuige en de wind in hun haren, is dit het perfecte moment voor een bijzondere stap in hun relatie. Met een bonzend hart knielt Santiago voor zijn geliefde Fer Serrano en vraagt hij haar met trillende stem: “Wil je met me trouwen?” De spanning is om te snijden terwijl hij wacht op haar antwoord. Fer, overweldigd door emoties en met tranen van vreugde in haar ogen, antwoordt volmondig “Ja!” Het geluk straalt van hun gezichten af terwijl ze elkaar in de armen vallen en de boot rondvaart in een zee van liefde en enthousiasme. De camera’s klikken en de felicitaties stromen binnen, want deze voetbalsensatie en zijn betoverende vriendin hebben besloten hun liefde voor altijd te bezegelen. Hieronder zie je de prachtige beelden die uit het huwelijksverzoek zijn gerold!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.