Foto: Stralende Dionne Stax poseert in kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax gaat beginnen aan een nieuwe stap in haar carrière. Dit doet ze in een wel verleidelijk kort rokje. 

Dionne Stax gaat beginnen met het presenteren van een nieuw programma. Om veel kijkers aan te trekken heeft Dionne een lekker kort rokje aan getrokken. Mochten de kijkcijfers nou tegenvallen, dan weet je in ieder geval dat het niet ligt aan het rokje van Dionne.

Lees ook: Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax kleurt heerlijk groen op vrolijke foto

Dionne Stax heeft haar hele kledingkast vol liggen met gekleurde jurkjes. Ook nu weer is de blondine kleurrijk gekleed. Ze heeft haar uitstekende best gedaan om in een vrolijk kleurtje voor de dag te komen. In een groen jurkje staat de presentatrice te poseren voor de foto. Ze is er helemaal klaar voor om aan het nieuwe seizoen Aria te beginnen. Vol vertrouwen staat ze met haar bijpassend jurkje klaar om te gaan. Met de bladeren van de bomen valt het jurkje bijna weg in de achtergrond. Het lijkt er zelfs bijna op dat Dionne ook bladeren op haar jurkje heeft zitten. Het zit er een beetje apart uit, maar de prachtige blondine ziet er natuurlijk wel bijzonder goed uit in het jurkje.
Dionne Stax laat haar volgers nog even in spanning

Via haar sociale media kanalen laat Dionne weten dat ze bezig is met het maken van een nieuw programma. Wat dat gaat worden is nog niet bekend. Het zijn dan ook beeldschone plaatjes die Dionne deelt. Haar volgers zijn dan ook benieuwd wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden. Dit kan ze helaas zelf ook nog niet vertellen. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het nieuwe programma te zien zal zijn. Wanneer je naar alle prachtige foto’s kijkt, zie je in ieder geval wel dat ze niet in Nederland is. Wat wel zeker is, is dat Dionne weer op reis is voor omroep MAX. Aan de prachtige plaatsjes van het noorderlicht en bergen zou ze waarschijnlijk ergens in Noorwegen zijn. Wie de knappe presentatrice snel op televisie wilt aanschouwen moet waarschijnlijk nog een tijdje wachten. Omroep Max laat in ieder geval snel iets weten voor alle wachtende Dionne Stax fans!
Kijkers hebben veel kritiek op optreden Dionne Stax bij Aria

Dionne Stax is begonnen met het presenteren van het nieuwe seizoen van Aria. Dit wordt door haar volgers alleen niet goed ontvangen. Volgens de kijkers van Aria wilt de presentatrice koste wat het kost op tv komen. Een kijker zegt dan ook “slechte presentatie en doet of ze overal van afweet”. Het nieuwe programma gaat over nieuwe operatalenten. Deze operatalenten moeten in het middelpunt staan van het programma. Volgens de kijkers zorgt Dionne er juist voor dat alle aandacht op haar wordt gericht en dat zij het middelpunt van het programma wordt. Ze krijgt dan ook bakken met kritiek over zich heen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...