Foto: Dionne Stax geeft uitleg over plotselinge vergroting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax lijkt ineens enorm gegroeid! Of speelt er meer op deze misleidende foto?

Hoe verklaart Dionne Stax de groeispurt die ze gemaakt heeft voor deze foto? Trucage hadden we niet bepaald gezocht achter de altijd eerlijke presentatrice. Ze probeert haar volgers voor de gek te houden, maar geeft ook gelijk toe dat het niet helemaal aan gezichtsbedrog te wijten valt. Het is 100% echt dit keer. De deur van het huis waar ze voor staat is gewoon gemaakt voor hele kleine mensjes. Waar ze tijdens Droomhuis Gezocht al niet tegenaan loopt!

Dionne Stax in Droomhuis Gezocht

Droomhuis Gezocht is een Nederlands tv-programma van Omroep MAX, waar Dionne sinds 2021 de presentatie voor haar rekening neemt. In het programma zoeken Nederlanders een nieuw onderkomen. En dit kan van alles betekenen. Dionne wordt naar de gekste plekken gestuurd in het buitenland om nieuwe paleizen te vinden voor de deelnemers. Groot of klein, met of zonder normale deuren. Gewoon precies naar wens van de deelnemers. Blijkbaar zat er een tussen die niet erg groot van stuk was en dus zocht naar een huisje voorzien van miniatuurdeurtjes.

dionne deurtje

Bukkende Dionne Stax droomt over minder

Begeleid door de altijd flexibele Dionne als presentator gaan mensen woningen in hun gekozen land bekijken en dan maakt de grootte van de deur zeker veel uit natuurlijk. De nieuwe droombestemmingen meten doen de deelnemers meestal trouwens zelf. Al lijkt Dionne zich ditmaal als meetlat beschikbaar te hebben gesteld. Je moet tegenwoordig ook veel meer kunnen als presentatrice dan enkel de juiste looks hebben. Dionne moet haar weg vinden door allerlei huizen van diverse grootte en dan zal je ook om moeten kunnen gaan met veel te kleine poorten. Of haar rug dit heeft overleefd, is maar de vraag.

Presentatrice vergroot mogelijkheden

Dit was waarschijnlijk niet het enige huis dat meetelde voor de selectie van deze deelnemer. Meestal laat de presentatrice in het programma verschillende opties zien, zodat de huizenzoekers kunnen kiezen. Op de wat kleinere doorgang na, lijkt het huisje wel in prima staat trouwens. Dionne lacht ook tevreden wanneer ze weer buiten staat na inspectie van het huisje dat thuis lijkt te horen in de Efteling.

Dionne’s eigen huis wel goed aangemeten?

De voormalige nieuwslezeres van het NOS Journaal woont zelf wel gewoon in Nederland. Dit moet ook wel want haar Nederlandse vriend Steven Jansen en haar andere tv-optredens bevinden zich ook in ons land. Na genoeg veel te kleine droomhuizen te hebben bekeken komt Dionne dus altijd terug in een lekker nest, dat te vinden is in Almere. Daar zijn de deuren wel van normale grootte. Al kan ze altijd nog gaan verbouwen als ze geïnspireerd is geraakt door dit “dwergen-model”. De kans dat Dionne ooit nog de overstap gaat maken naar een buitenlandse woning lijkt, net als de deur, minimaal. Haar werkgever Omroep Max houdt haar waarschijnlijk lekker hier. Ze moet ook nog Van onschatbare waarde en Operatalentenjacht Aria presenteren namelijk. Al heeft ze wel onlangs afscheid genomen van DNA onbekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.