Foto: Dionne Stax deelt onverstandige voorbereiding op Vierdaagse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax doet dit jaar weer mee aan de vierdaagse, maar begint deze toch op een ietwat onhandige manier.

Dionne loopt elk jaar de vierdaagse. Dat vindt ze zelf heel erg fijn. Even het verstand op nul en rennen tot je erbij neer valt. Dat Dionne een goede conditie had, dat was inmiddels wel bekend. Dat zie je ook als je Dionne een beetje volgt op Instagram. Met zo’n moet je haast wel elke week in de sportschool staan. Of in het geval van Dionne, dus hardlopen. En nu mag ze haar sportieve dus eindelijk in actie laten komen. Alleen heeft ze niet de beste voorbereiding te pakken. Dionne is zich aan het overschatten. Of weet ze precies wat ze doet na jarenlange ervaring? Tijd zal het leren, maar het ziet er in ieder geval niet al te verstandig uit.

Lees ook: Foto: Ondeugende Dionne Stax berijdt flinke trekker tijdens uitje met vriendin

Dionne het feestbeest blijft tot in de late uurtjes

De vierdaagse duurt vanwege het warme weer dit jaar een dag minder. Of dat echt heel veel zal schelen is maar de vraag, maar het wordt wel een echte beproefing. Met de hete temperaturen in zicht wordt het zelfs voor de meest ervaren renners een flinke klus om te klaren. Dionne daarentegen denkt dat ze die dag minder best mag gebruiken om zichzelf een flinke handicap te geven. Aangezien de vierdaagse een dag later begint, had ze tijd om haar vriend Lucas (van DJ-duo Lucas & Steve) tot diep in de nacht te volgen tijdens een optreden. Dat is nou niet het meest verstandige om te doen, net voordat je een enorme fitness uitdaging tegemoet gaat. Maar Dionne durft het allemaal aan. Als het aan de knappe blondine ligt had ze nog veel langer gefeest.
Dionne bereidt zich mentaal voor op de vierdaagse

Het grootste hardloop evenement van Nederland moet zeker niet onderschat worden. Als het zo warm is dan bestaat de kans serieus dat mensen bezwijken onder de hitte. Dionne durft die gok wel te nemen en besluit dus om tot in de late uurtjes helemaal los te gaan. Misschien is het wel allemaal onderdeel van haar strategie. Als ze tijdens het feesten haar hoofd helemaal leeg gooit, dan is er straks niets meer wat haar tegenhoudt tijdens het rennen. Al kan het voor de fitheid van haar voeten niet fijn zijn om de hele nacht te staan springen.

Dionne heeft in ieder geval leuke nacht achter de rug

Misschien is het niet de meest verstandige keuze die je kan maken, zo vlak voor de vierdaagse, maar leuk is het dan weer wel. Dionne heeft de nacht van haar leven gehad. En hoewel er dus een reële kans bestaat dat Dionne uitvalt tijdens de grote wandeling, heeft ze in ieder geval een geweldige tijd achter de rug. En dat is dan ook wel weer wat waard. Dionne leeft momenteel haar beste leven en denkt niet na over de problemen van morgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!