Foto: Ondeugende Dionne Stax berijdt flinke trekker tijdens uitje met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is een avondje uit met een vriendin en het gaat er wild aan toe. Na een aantal wijntjes kan Dionne het niet laten om boerinnetje te spelen op een grote trekker…

Dionne Stax wordt achtervolgd door geitjes

Het avontuur van Dionne Stax begon gelijk al erg spannend. Dionne is met een vriendin van haar een dagje uit naar het Vuurtoreneiland. Het is een klein eiland dat nog onder de provincie Amsterdam valt. Het eiland staat bekend om de wilde dieren en de nog ongerepte natuur. Blijkbaar trok dat alles Dionne enorm aan want ze gaat vol goede moed naar het eiland. Hier komen de twee vriendinnen gelijk midden in de natuur terecht terwijl ze waarschijnlijk alleen opzoek zijn naar hun restaurant. Er komt een hele troep geitjes op Dionne en haar vriendin afgerend. Daarop moet Dionne een beetje lachen terwijl ze in haar zwarte jurkje door het weiland loopt. Daarna vraagt Dionne de geitjes nog of ze soms ook zin hebben in het vegetarische menu, maar dan lopen de beesten toch snel de andere kant op.

Lees ook: Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is op eiland met vriendin

Het ziet er naar uit dat Dionne Stax en haar vriendin het enorm naar hun zin hebben in het restaurant op Vuurtoreneiland. Zo vloeit de wijn en de gerechten zien er heel lekker uit. De vriendin van Dionne plaatst nog een foto waarop Dionne met een grote lach naar haar eten kijkt. Waarschijnlijk kan ze niet wachten om te beginnen aan haar maaltje. Vervolgens legt Dionne even uit met wie ze nou eigenlijk op avontuur en uiteten is. Het is namelijk een jeugdvriendin van Dionne. Zo laat de blondine weten dat de twee elkaar al een kwart eeuw kennen. Een hele lange periode dus. Waarschijnlijk kent Dionne haar vriendin van de middelbare school want Dionne tagt het Elzendaalcollege in Boxmeer. Daardoor verliest Dionne haar echte Brabantse roots dus niet uit het oog.

Dionne Stax met vriendin op eiland

Dionne Stax tijdens etentje

Dionne Stax stapt op trekker na wat wijntjes

De twee vriendinnen zijn helemaal aan het genieten van een lekker avondje uiteten en daar hoort natuurlijk ook een lekker drankje bij. Dionne Stax is niet vies van een goed wijntje dus ook die komen uiteraard op tafel. Wellicht vloeide de wijn iets te rijkelijk want na het eten begint Dionne ineens allemaal gekke dingen te doen. Zo plaatst de vriendin van Dionne een foto waarbij Dionne op een trekker is geklommen. Het lijkt erop dat Dionne zich helemaal thuis voelt als boerin en daarom kon ze het niet laten om er even op te gaan zitten. Dionne gaat met haar teenslippers en jurk zonder problemen achter het stuur en poseert voor een foto. Helaas is er geen beeldmateriaal dat Dionne ook daadwerkelijk een rondje heeft gereden. Misschien ook maar beter want dan waren er misschien wel gewonden gevallen op het eiland. De twee vriendinnen hebben er zo een lekker wild avondje van gemaakt, maar zoals het bijschrift al zegt: ‘Time to go home’.

Dionne Stax op trekker

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!