Foto: Deze topfitte Nederlandse vrouwen zijn actief op het WK Atletiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het WK Atletiek is weer begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor een hele rij aan knappe atleten. Deze topfitte vrouwen zijn actief op het WK Atletiek. 

Bij het WK Atletiek doen vaak een hoop mooie vrouwen hun intrede. Ook deze editie van het WK Atletiek zijn er een aantal vrouwen die met kop en staart boven de rest uitsteken. En dat merk je gelijk als je deze beeldschone atletes ziet. Tijd dus om de mooiste Nederlandse vrouwen te ontmoeten die actief zijn op het WK Atletiek.

Kan Sifan Hassan nog hardlopen of is ze te min voor het WK Atletiek?

Hardlopen zit in het bloed van Sifan Hassan. Je zou dus denken dat de atlete ontzettend blij is dat ze op het WK Atletiek staat. Maar niks is minder waar. De prachtige hardloopster weet niet of ze goed genoeg kan hardlopen dit jaar om een medaille te halen. Dat heeft wel zo zijn redenen. Eerder dit jaar was Sifan er helemaal klaar mee. Na een mentale worsteling en een lange vakantie, gevolgd door een half jaar pauze weet Sifan niet of ze nu klaar is voor het WK. Maar dat maakt het ook spannend. En wie houdt er nu niet van een underdog aanmoedigen?

Nadine Visser zit bij het hordelopen gebakken dit WK Atletiek

Nadine Visser hield zich aanvankelijk bezig met de meerkamp. Maar de afgelopen vijf jaar heeft Nadine zich helemaal toegespitst op het hordelopen. En sindsdien boekt de atlete flink succes. Op het hordelopen wordt Nadine gezien als een van de beste atletes die er zijn. Er wordt dus flink rekening gehouden met het feit dat Nadine Visser de titel pakt op het hordelopen bij het WK Atletiek. Daarnaast ziet Nadine er ook nog eens erg leuk uit, dus de knappe atlete op het podium zien zou helemaal geen straf zijn.

Anouk Vetter meest veelzijdige sporter tijdens meerkamp

De prachtige blondine Anouk Vletter is een van de meest veelzijdige sporters dit WK Atletiek. Ze doet mee aan de meerkamp, wat betekent dat ze niet één sport, maar meerdere sporten kort na elkaar moet beoefenen. Dan moet je echt van goeden huize komen om dat te kunnen. Dit WK Atletiek moet je dus goed letten op het onderdeel meerkamp, want daar zal Anouk Vletter iedereen flink imponeren met haar resultaten. Eerder dit jaar wist Anouk al de prestigieuze zevenkamp in Götzis te winnen en een Nederlands record te verbeteren. Dat belooft veel goeds.

Femke Bol maakt ook veel kans op winst bij hordelopen en estafette

Ze is misschien wel de sporter waar de mensen het meest naar uitkijken om in actie te mogen zien dit WK Atletiek. Femke Bol maakt met haar deelname veel los bij de mensen. Ze wordt gezien als het geheime wapen van Nederland bij het WK Atletiek, dus dat is ook niet zo gek. Femke heeft op haar nog jonge leeftijd al veel prestaties op haar naam staan. En daar kan nu dus een WK overwinning bij komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.