Foto: Deze outfit van Sylvana IJsselmuiden kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De shirtjes van Sylvana IJsselmuiden hebben het zwaar. Haar fikse voorgevel barst bijna uit dit strakke topje! 

De assets van Sylvana IJsselmuiden kennen we allemaal, en dan hebben we het niet over haar spectaculaire presentatrice-skills. Je kan namelijk niet om de geweldige vormen van Sylvana heen. Gelukkig wil je dat ook niet, want dan loop je dit soort plaatjes mis. Gelukkig zijn wij er om je te voorzien van de beste shots van de bloedhete blonde. En deze recente kiekjes geven wel een heel onthullend kijkje in haar kledingkast.

Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit piepklein shirtje

Het zal een hele zoektocht zijn voor Sylvana IJsselmuiden om kleding te vinden die haar assets in bedwang kan houden. Dit kleine shirtje heeft het er in ieder geval moeilijk mee. Wij snappen het wel, met zulke heuvels. Maar wat misschien jammer voor Sylvana is, is fantastisch voor ons! De knellende outfits geven namelijk spectaculair zicht op haar fantastische figuur en dat levert de beste shots op. Zo verwende de bloedhete blonde haar Instagram fans met deze onthullende plaatjes.

Het pakje van Sylvana kan het allemaal niet meer aan

Sylvana verleidde kijkers namelijk in een klein wit topje en strakke jumpsuit. De knappe presentatrice gaf haar Instagram volgers een kijkje achter de schermen en bij haar topje naar binnen bij het tonen van haar outfit. In het heerlijke plaatje lijkt Sylvana dondersgoed welk effect ze op haar volgers heeft. Met zwoele glimlach en een dikke knipoog verleidt de Friese schoonheid haar volgers allemaal. Later plaatste ze nog een heerlijk kijkje van de outfit. Haar pakje had al heel wat te verduren gehad. Zo moest ze noodgedwongen de rits wat opendoen: haar voorgevel knapte bijna uit z’n voegen. Stralend in het zonnetje maakt Sylvana er een hete boel van. Van haar zwoele blik en verleidelijke glimlach lopen wij in ieder geval flink warm.

Sylvana IJsselmuiden zoekt aandacht voor goed doel in minuscule zwemkleding

Sylvana IJsselmuiden lijkt dondersgoed te weten waarmee ze de aandacht van haar kijkers vasthoudt. En van haar Instagram valt te merken dat de 28-jarige schoonheid ook geen enkele moeite heeft daar gebruik van te maken. En ditmaal deed ze het voor een goed doel. Zo plaatste ze op haar Instagram een hartverwarmend filmpje om de aandacht te vestigen op borstkankeronderzoek. De bloedmooie presentatrice zwom mee in de Elfstedentriatlon en deed hierbij flink wat hoofden draaien. Naast de indrukwekkende sportprestatie trok haar uitdagende zwempakje namelijk alle aandacht. Het roze pakje was namelijk helemaal open aan de voorkant! Dusdanig dat ze het op televisie moest bedekken met haar rangnummer. Alles voor het goede doel!

Sylvana IJsselmuiden bruint troeven in Spaanse zon

Wellicht ter voorbereiding van het onthullende badpak trok Sylvana IJsselmuiden in het zonnige Ibiza haar topje ook al uit. Ons hoor je absoluut niet klagen, want wat een prachtplaatje leverde dat op! Sylvana is op jacht naar de zon en was zo ineens op het Spaanse eilandje beland. En met die heerlijke temperaturen daar kon de Friese presentatrice het niet laten in schunnige zwempakjes te verschijnen. Zo verleidde ze massaal haar volgers in dit minuscule setje. Haar troeven zette ze daarbij, letterlijk en figuurlijk, in het zonnetje. Je kan je ogen bijna niet van haar spectaculaire figuur afhouden. “ls de zon niet naar ons komt, komen wij wel naar de zon!”, schrijft ze bij het bloedhete plaatje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...