Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Estavana Polman weet heel snel de harten van de Nederlandse mannen te veroveren. De blondine krijgt nu een enorm compliment.

Estavana Polman maakt haar debuut als presentatrice

De voormalig handbalster heeft een nieuwe carrière gevonden en daar begint ze nu echt stappen in te maken. De  blondine gaat namelijk langzaam de kant op van het presenteren. Het nieuwe programma Beter Laat dan Nooit is het eerste optreden van Estavana als presentatrice en ze deed het ongelooflijk goed op beeld. Er waren een hoop recensenten onder de indruk van de kunsten van de handbalster. En dat terwijl ze geen enkele vorm van mediatraining heeft gehad. Estavana Polman weet al gelijk vanaf het eerste moment de kijker helemaal te boeien. En dat is toch wel weer zeer bijzonder. In haar column in de Telegraaf noemt Tina Nijkamp haar het zusje van Hélène Hendriks. En dat is natuurlijk een groot compliment, maar ook een bijzondere vergelijking. Kloppen die woorden wel?

Estavana Polman lijkt meer op Hélène Hendriks dan in eerste instantie verwacht

Aangezien Estavana pas 31 jaar is en dit de eerste keer is dat ze een eigen programma presenteert op nationale televisie, waren alle ogen gericht op de blondine. Maar ze heeft iedere kijker positief weten te verrassen. Ze lijkt dan ook veel weg te hebben van Hélène Hendriks in haar stijl. Ze lijken niet alleen met hun uiterlijk veel op elkaar, maar ze hebben allebei kennis van sport, een goed gevoel voor humor en nemen zeker geen blad voor de mond. In de woorden van recensent Tina Nijkmap: “Het viel op dat ze best veel overeenkomsten heeft met Hélène, de kijkcijferkoningin van deze zomer. Ze zouden op het eerste gezicht zusjes kunnen zijn.”

Estavana Polman vierde 31ste verjaardag naast Hélène Hendriks

De blondine en Hélène Hendriks zijn zeker geen onbekenden van elkaar. Hélène heeft Estavana eerder een aantal keer mogen interviewen en de handbalster heeft ook een aantal keer als tafeldame aan de tafel van Hélène Hendriks gezeten bij het programma De Oranjezomer. Daar vierde Estavana zelfs haar 31ste verjaardag live aan tafel. Geen wonder dat de twee dames zo op elkaar lijken, want het beste voorbeeld van een vrouwelijke presentatrice dat Estavana heeft, is namelijk Hélène Hendriks.

Estavana Polman verrast kijkers met nuchtere houding

De blondine weet met haar nuchtere houding de kijker goed te boeien en in haar greep te houden. De aantrekkelijke presentatrice staat misschien aan het begin van haar loopbaan, maar met haar debuut heeft ze zeker een hoop deuren geopend. Ze heeft namelijk alle kijkers van verbazing omver geblazen met haar nieuwe programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!