Foto: Dee van der Zeeuw zwemt zonder topje in de zee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Dee van der Zeeuw is altijd een genot om naar te mogen kijken. Ook op deze foto blijkt dat het geval te zijn.

Dee van der Zeeuw zwemt wel heel spannend rond

De knappe blondine heeft weer een nieuwe manier gevonden om haar volgers een spannende middag te bezorgen. Dee van der Zeeuw heeft namelijk besloten om een lekker stuje te gaan zwemmen, maar dat wel in heel weinig kleding. De knappe vlogster is op vakantie in een land dat er een stuk warmer uit ziet als Nederland, waar deze week nog sneeuw gevallen is. In die warmte heeft Dee even de behoefte om af te koelen. En dat doet de aantrekkelijke blondine door een stukje te zwemmen. Maar dat kan natuurlijk niet zomaar in een outfit. Dat moet wel in een ontzettend verleidelijke bikini. En dan een waar geen topje bij nodig is. De foto is bijna net zo verblindend als de zon waar Dee onder zwemt. Kijk hem dus geheel op eigen risico.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw verbaast zichzelf met kiekje in spiegel
Even chillen met Dee van der Zeeuw in het water

De aantrekkelijke influencer besluit dus om even een klein stukje in de zee te zwemmen. En dat doet ze op een zeer verleidelijke wijze, namelijk zonder topje. Dee durft dat wel, ook al is het een beetje spannend. Ze zwemt gelukkig op haar buik, dus Dee geeft ook niet te veel weg van wat ze aan het doen is. Maar natuurlijk is dit wel een meer verleidelijke manier van zwemmen dan gewoon even het zwembad in gaan. De lokale bevolking moet dan ook hun ogen uit hebben gekeken met deze blonde schoonheid in de buurt. Dee laat met haar foto zien dat ze niet bang is om een klein risico te nemen voor een goede foto. Dat wordt door haar volgers natuurlijk erg op prijs gesteld. Die geven lovende reacties onder de nieuwe post van de blonde influencer.
Dee doet een leuke variatie op spreekwoord ‘kleding maakt de man’

Want ja, als kleding de man maakt, wat maakt dan de vrouw? Volgens Dee van der Zeeuw is dat de onderkleding, die niet iedereen te zien krijgt. Dee showed even op haar Instagram haar nieuwste setjes en vermaakt daar al haar volgers mee. Die kunnen hun geluk niet op. Dankzij Dee hebben ze namelijk een geweldig beeld om de dag mee te beginnen. Dee vindt het op haar beurt ook niet erg om haar volgers af en toe een beetje te laten genieten. En met deze video is dat absoluut gelukt. Dee is erg intiem met haar volgers en laat hen veel zien van haar leven en blijkbaar ook van haar . Met de foto’s van de aantrekkelijke blondine kan je er zeker van zijn dat je elke dag wat leuks hebt om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!