Foto: Dee van der Zeeuw zwemt zonder topje in de zee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Dee van der Zeeuw is altijd een genot om naar te mogen kijken. Ook op deze foto blijkt dat het geval te zijn.

Dee van der Zeeuw zwemt wel heel spannend rond

De knappe blondine heeft weer een nieuwe manier gevonden om haar volgers een spannende middag te bezorgen. Dee van der Zeeuw heeft namelijk besloten om een lekker stuje te gaan zwemmen, maar dat wel in heel weinig kleding. De knappe vlogster is op vakantie in een land dat er een stuk warmer uit ziet als Nederland, waar deze week nog sneeuw gevallen is. In die warmte heeft Dee even de behoefte om af te koelen. En dat doet de aantrekkelijke blondine door een stukje te zwemmen. Maar dat kan natuurlijk niet zomaar in een outfit. Dat moet wel in een ontzettend verleidelijke bikini. En dan een waar geen topje bij nodig is. De foto is bijna net zo verblindend als de zon waar Dee onder zwemt. Kijk hem dus geheel op eigen risico.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw verbaast zichzelf met kiekje in spiegel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Even chillen met Dee van der Zeeuw in het water

De aantrekkelijke influencer besluit dus om even een klein stukje in de zee te zwemmen. En dat doet ze op een zeer verleidelijke wijze, namelijk zonder topje. Dee durft dat wel, ook al is het een beetje spannend. Ze zwemt gelukkig op haar buik, dus Dee geeft ook niet te veel weg van wat ze aan het doen is. Maar natuurlijk is dit wel een meer verleidelijke manier van zwemmen dan gewoon even het zwembad in gaan. De lokale bevolking moet dan ook hun ogen uit hebben gekeken met deze blonde schoonheid in de buurt. Dee laat met haar foto zien dat ze niet bang is om een klein risico te nemen voor een goede foto. Dat wordt door haar volgers natuurlijk erg op prijs gesteld. Die geven lovende reacties onder de nieuwe post van de blonde influencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Dee doet een leuke variatie op spreekwoord ‘kleding maakt de man’

Want ja, als kleding de man maakt, wat maakt dan de vrouw? Volgens Dee van der Zeeuw is dat de onderkleding, die niet iedereen te zien krijgt. Dee showed even op haar Instagram haar nieuwste setjes en vermaakt daar al haar volgers mee. Die kunnen hun geluk niet op. Dankzij Dee hebben ze namelijk een geweldig beeld om de dag mee te beginnen. Dee vindt het op haar beurt ook niet erg om haar volgers af en toe een beetje te laten genieten. En met deze video is dat absoluut gelukt. Dee is erg intiem met haar volgers en laat hen veel zien van haar leven en blijkbaar ook van haar lichaam. Met de foto’s van de aantrekkelijke blondine kan je er zeker van zijn dat je elke dag wat leuks hebt om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...