Foto: Davina Michelle toont resultaat van ongelofelijke metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft een bijzondere metamorfose ondergaan en toont nu het spectaculaire resultaat met deze foto.

Zangeres Davina Michelle heeft een heftige metamorfose ondergaan. En ze kan niet wachten om dat spectaculaire resultaat met al haar volgers te kunnen delen. Davina geeft genoeg om haar volgers om alles met hen te kunnen delen. Elke drastische aanpassing aan haar uiterlijk is natuurlijk iets dat gedeeld moet worden met haar achterban. Die moet namelijk ook hun goedkeuring kunnen uitspreken over de opvallende uiterlijke keuzes van Davina. Meestal zijn haar volgers het ook wel eens met haar, maar soms weet ze hen ook een klein beetje te schokken.

Lees ook: Piraat Davina Michelle geeft alles op emotionele privé video

Davina Michelle is een gevaarlijke blondine op nieuwe foto

Met haar nieuwe video bewijst Davina weer gelijk één belangrijk ding. Ze is als blondine wel heel erg gevaarlijk. Waar ze bij haar oude look er nog een beetje lief uit zag, een soort girl next door, is ze met haar blonde kapsel wel iemand geworden waar je absoluut rekening mee moet houden. Er wordt in de video nog plagerig aan haar haren getrokken. Dat kon je bij de oude Davina Michelle inderdaad doen, maar de nieuwe Davina, met haar stoere kapsel en gevaarlijke blik in haar ogen, laat dat niet toe. Je had het er slecht vanaf gebracht als je bij de nieuwe Davina aan haar haartjes had getrokken. Dan kom je namelijk thuis met een aantal blauwe plekken.

Davina is op blonde foto’s echt een rockchick

Waar Davina op foto’s met haar bruine haren er nog een beetje onschuldig uit kan zien, valt die onschuld echt volledig weg als ze haar blonde lokken weer tevoorschijn tovert. Dan heeft Davina echt het uiterlijk van een regelrechte rockchick. Met deze versie van Davina hoef je geen lieve woordjes te verwachten, maar wel keiharde gitaar solo’s en opgeblazen speakers. Het is gelijk een hele andere look die Davina zichzelf aanmeet. Het is dan ook even wennen weer voor haar volgers. Maar de look is gelukkig niet onbekend, of ongewild, dus zodra haar volgers weer een beetje gewend waren, werd Davina weer volledig toegejuicht. En hoewel het even wennen was, is dit absoluut een stijl die Davina goed kan hebben. Sterker nog, misschien zelfs dat Davina er op deze manier het meest aantrekkelijk en verleidelijk uitziet.

Davina is extreem verleidelijk met haar blonde lokken

Ze heeft het al vele malen bewezen, maar met haar blonde lokken is Davina Michelle het meest verleidelijk. Het is het kapsel dat haar fans het meest gewend zijn en wat haar oprecht ook het beste staat. Het zou dus goed zijn om gewoon standaard eens in de zoveel tijd een styliste in te huren om Davina weer onder handen te nemen en haar terug te veranderen in de rockchick waar iedereen zo gek op is. Want deze versie van Davina is echt onweerstaanbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.