Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest outfit ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle trekt haar meest jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Davina Michelle steelt de show bij Top 40 awards

We kennen haar allemaal wel; Davina Michelle. Ze is een bekende geworden door haar deelname aan het programma The Voice of Holland en heeft sindsdien verschillende populaire nummers uitgebracht. Davina Michelle is ook bekend om haar onafhankelijke en zelfverzekerde uitstraling, en haar fans waarderen haar voor haar moed om haar unieke identiteit te blijven uitdragen. Dat laat Davina weer zeker zien bij de Top 40 awards van Qmusic. Ze draagt een erg jurkje waar haar kanonnen zo uit haar topje kunnen schieten als Davina even niet oplet! Door de zwarte jurk komt de blondine hélémaal goed naar voren. En dan haar loopje alsof ze op de catwalk loopt, dat is simpelweg: wauw! Zelfverzekerd moet je absoluut zijn om zó naar de Top 40 awards te gaan, en dat is Davina Michelle zeker!

Lees ook: Video: Likkende Davina Michelle kan zich moeilijk inhouden

Van normale burger naar bekende Nederlander

Davina Michelle is een Nederlandse zangeres, die bekend is geworden door haar deelname aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot een populaire artiest met een groeiende fanbase. Davina haar muziekstijl is divers en omvat pop, rock en R&B-invloeden. Haar krachtige en emotionele stem heeft haar fans veroverd en haar muziek wordt overal geprezen. Sinds haar deelname aan TVOH, heeft Michelle een aantal populaire nummers uitgebracht, waaronder “Better Now”, “Beat Me” en “Unstoppable”.

Davina Michelle verwent haar volgers

Haar muziek is bekend om haar krachtige boodschappen en haar vermogen om de luisteraar aan te spreken op persoonlijke niveaus. Momenteel heeft Davina bijna 1 miljoen volgers, en dat alleen al op Instagram! Naast Nederland heeft ze ook in Antwerpen opgetreden. Het is dus duidelijk dat Davina niet alleen in Nederland, maar ook in België mega-veel fans heeft. Davina Michelle is natuurlijk een dame die niet graag liegt voor haar publiek. Degene die de blonde zangeres een beetje kennen, weten dat Davina het altijd real probeert te houden met haar volgers. Haar volgers krijgen de echte Davina Michelle te zien. Daarmee heeft Davina een streepje voor op andere zangeressen en verwent ze haar volgers met een uniek kijkje in haar leven.

Lees ook: Video: Davina Michelle speelt met tong in luchtig jurkje

Davina Michelle is betrokken bij goede doelen

Naast haar muziek carrière, is Davina ook actief betrokken bij verschillende goede doelen en sociale kwesties. Ze is een sterke voorvechtster voor gelijkheid en diversiteit en heeft zich ingezet voor verschillende organisaties die vechten voor de rechten van vrouwen en minderheden. In conclusie is Davina Michelle een opkomend talent in de Nederlandse muziekindustrie. Met haar krachtige stem, emotionele liedjes en zelfverzekerde uitstraling, is ze een artiest om in de gaten te houden. Haar fans waarderen haar niet alleen om haar muziek, maar ook om haar betrokkenheid bij sociale kwesties en haar moed om haar unieke identiteit te blijven uitdragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!