Foto: Davina Michelle geniet van zon op handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is lekker zonnig in het land! Net zoals iedereen geniet Davina Michelle er ook ontzettend van. En de zangeres doet dat geheel op haar eigen manier…

Davina Michelle is weer lekker actief op Instagram! De blondine houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar leukste en meest spannende kiekjes. Zo plaatst ze onder andere vele foto’s van haar optredens. En dit zijn er niet weinig, want Davina is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands populairste zangeressen. En de populariteit op Instagram blijft alleen maar groeien. Met ruim 8 ton volgers is Davina ontzettend populair op het platform. Davina plaatst ook nu weer een spannende foto, waarin ze lekker aan het zonnen is..

Davina Michelle zwetend in de hete zon

Onlangs deelde Davina Michelle dus nóg een opvallend kiekje op Instagram. Waar de blondine wel vaker opvallende foto’s online zet, sprong deze er toch echt bovenuit. Op de foto is namelijk te zien hoe Davina lekker aan het zonnen is! Het is natuurlijk de afgelopen tijd ontzettend warm geweest in ons kikkerlandje, en dit zal alleen nog maar toenemen. De zomer is in volle bloei en Davina besluit er dan ook optimaal gebruik van te maken. Opvallend is, dat de blondine überhaupt tijd heeft voor zulke vrijetijds-bezigheden. We zien de zangeres natuurlijk altijd schitteren op het podium, of ergens anders. Ze is altijd aan het werken. Maar nu heeft Davina blijkbaar tóch een gaatje in haar planning gevonden waarin ze tijd heeft om lekker te zonnen. Met een ijskoud drankje, en luchtige kleding is ze helemaal klaar om lekker te zweten en een beetje bij te kleuren.

Lees ook: Video: Davina Michelle gaat helemaal los met ‘guilty pleasure’

Davina Michelle ontmoet shockerende dubbelganger

Dat Davina Michelle een klein beetje het standaard uiterlijk heeft van een Nederlandse dame, mag niet ontkent worden. Natuurlijk is de blondine speciaal op d’r eigen manier, maar het blonde haar en d’r ogen liegen er niet om. Er zullen vast veel mensen zijn die een beetje op Davina lijken, maar de dubbelganger die de blondine nu ontmoet, lijkt net een één op één kopie. Maar, is dat het ook niet het geval? Heeft Davina Michelle een clone? De blondine deelt het via Instagram. We hebben hier namelijk niet te maken met een clone of een dubbelganger, maar namelijk met een wassenbeeld van Davina! De zangeres heeft de eer gekregen om plaats te nemen in Madame Tussauds. Althans, haar wassenbeeld heeft plaatsgenomen. Het is een perfecte kopie van de blondine, kan jij ze uit elkaar houden? Wie is de echte Davina, en wie is de neppe? Zelf is de blondine in ieder geval ontzettend blij met haar plaats in het museum. En dat is logisch, want Davina mag nu officieel plaatsnemen tussen grootheden als Michael Jackson, Justin Bieber, Ed Sheeran en natuurlijk Gordon. Ze springt een gat in de lucht!

Lees ook: Foto: Davina Michelle draagt kapot geknipt pakje tijdens Hyper Tour

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.