Foto: Daphne Deckers laat zien hoe ze blijft drijven in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Daphne Deckers is er even heerlijk tussenuit geknepen. Ze laat op haar nieuwste foto zien hoe ze blijft drijven.

Daphne Deckers is even heerlijk met vakantie. Dat heeft de presentatrice wel verdiend. En op haar vakantie besluit Daphne dat ze zo min mogelijk wil doen. Op zich is dat helemaal geen verkeerd plan natuurlijk. Een lekker ontspannen vakantie is geen slecht idee. Daphne brengt het grootste deel van haar dag door bij het zwembad. Daar komt ze echt tot rust. Met haar volgers deelt Daphne een leuke foto, waarop goed te zien is hoe de knappe blondine zichzelf drijvende houdt in het zwembad.

Lees ook: Betrapt: deze foto bewijst dat Nicolette Kluijver het Biggetje in The Masked Singer is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Daphne blijft goed drijven dankzij luchtballonnen

Daphne hoeft niet bang te zijn dat ze verdrinkt in het zwembad. Dankzij haar eigen luchtballonnen blijft ze goed drijven. Onder de Spaanse zon moet ze die natuurlijk wel even goed op de foto zetten. Als dat eenmaal gedaan is klimt Daphne het bad uit. Ze deelt in dezelfde post een foto hoe ze er uit ziet als ze zich heeft afgedroogd, zonder make-up en dergelijke. Het resultaat mag er zijn. Ook zonder al haar crèmes en poedertjes is Daphne nog steeds een zeer aantrekkelijke vrouw. Dat bewijst de foto wel.

Daphne aan het genieten onder de Spaanse zon

Voor haar ontspannen vakantie heeft Daphne Spanje gekozen als haar bestemming. Dat lijkt een goede keuze, aangezien de Spanjaarden erg goed weten hoe je moet ontspannen. Ze hebben niet voor niks overdag een kleine siësta, zodat ze de rest van de warme dag genoeg energie hebben om ertegenaan te gaan. Een ideaal land dus voor Daphne om een beetje tot rust te komen. De knappe blondine heeft het in ieder geval enorm naar haar zin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Het zomerse jurkje van presentatrice Daphne Deckers

Daphne kan natuurlijk niet in zomaar iets over straat. Ze moet zichzelf wel een beetje mooi kleden, voor ze de deur uit gaat. Gelukkig heeft Daphne meer dan genoeg mooie kleding ingepakt om haar vakantie door te komen. Haar roze jurkje is het ideale kledingstuk voor de warme zomer. Daphne zal het niet snel te warm krijgen in dit luchtige kledingstuk. Daarbij ziet ze er ook nog eens beeldschoon uit in de zomerse outfit. Deze outfit is zeker een winnaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Daphne deelt leukste foto’s van de warme zomer

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke, spannende en verleidelijke foto’s van Daphne gemaakt deze zomer. Gelukkig besluit ze om die allemaal met haar volgers te delen. Zo hoef je niks te missen van de ongelooflijk warme zomer van Daphne Deckers. De prachtige blondine trakteert haar volgers op een collectie van haar beste foto’s. En die zien er natuurlijk stuk voor stuk geweldig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!