Foto: Dansende Suzanne Schulting gaat helemaal los op wild feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting maakte een wild feestje mee. Gelukkig voor haar volgers had ze nog genoeg tijd om leuke foto’s te maken. 

Schaatsster Suzanne Schulting is een serieuze dame. Niet alleen op het ijs, maar ook buiten de baan neemt Suzanne alles serieus. Zo doet ze ook serieus aan feesten. Geen half werk voor Suzanne, maar alleen feestjes waar de brunette helemaal los kan gaan. Dat is dan ook precies wat de schaatsster aan het doen was. Gelukkig had ze tussendoor wel tijd om even een leuke foto of een leuk filmpje te maken. Op die manier konden haar volgers ook een klein beetje meegenieten van haar toffe avond.

Lees ook: Foto: Hint Suzanne Schulting met dit strakke pakje naar riskante overstap?

Suzanne kan er wat van bij de karaoke

Als Suzanne iets doet, dan kan dat alleen maar serieus. Zo pakt ze het drinken ook erg serieus op. Geen kleine glazen voor Suzanne. Na een paar liter alcohol achterover te hebben gegoten vindt de prachtige schaatsster het tijd om even een klein stukje te zingen. Of dat goed uitpakt? Dat is niet bekend. Gelukkig zit er geen geluid bij het mooie plaats. Suzanne lijkt het in ieder geval flink naar haar zin te hebben. Haar outfit is ook erg geslaagd. Het strakke topje valt erg mooi om haar strakke lichaam. Weer een goede keuze van Suzanne Schulting.

Suzanne drinkt een klein glaasje

Zoals je kan zien op de foto, drinkt Suzanne nog een klein glaasje op het einde van de avond. De brunette gaat helemaal los. Deze wilde kant van Suzanne zie je maar weinig. En dat is eigenlijk heel jammer. Want feestbeest Suzanne ziet er uit alsof ze wel houdt van een goed feestje. Deze versie van Suzanne kan je er dus prima bij hebben op een avond. Misschien dat Suzanne als er geen schaatswedstrijden op het programma staan wel vaker zo los gaat. Maar daar deelt ze meestal dan niet de foto’s van. Dit is dus een prachtige uitzondering.

Suzanne heeft zwoele dansmoves

Suzanne Schulting kan niet alleen maar heel erg goed drinken, ze is ook nog eens heel erg goed in dansen. Verleidelijk gooit ze haar heupen heen en weer. Het is alsof Suzanne geboren is voor de dansvloer. Ze zoekt het na een tijdje hoger op en staat te springen en te feesten op het podium. Omringd door vrienden en familie maakt Suzanne er een groots feestje van.

Suzanne houdt wel van een klein beetje pit

Tot in de late uurtjes heeft Suzanne er een avontuur van gemaakt. Deze schaatsster geeft niet op totdat de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen. Suzanne is een echte doorzetter. Niet alleen op de baan, maar ook op feestjes laat Suzanne zich dus van haar allerbeste kant zien. Geen wonder dat er zoveel mensen weg zijn van de charmante brunette. Als je namelijk zo een feestje weet te bouwen, dan moeten mensen je ook wel mogen. Suzanne feest nog even rustig door, voordat ze weer aan haar harde training moet beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...