Foto: Dankbare Yvonne Coldeweijer heeft VI Vandaag keihard nodig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer doet af en toe alsof ze alle roddels van Nederland eigenhandig de wereld in gooit, maar stiekem heeft ze de heren van de televisie keihard nodig. 

YouTuber Yvonne Coldeweijer heeft roddelen tot een beroep verheven. Ze weet precies welke informatie ze de wereld in moet gooien om achter de waarheid te komen. Maar meestal blijven de roddels van Yvonne een kleine week in het vaste roddelcircuit hangen voordat ze weer worden vergeten. Feit blijft dat Yvonne de normale media als de televisie keihard nodig heeft om haar roddels om te toveren in echt nieuws. En dat geeft ze op haar Instagram story toe met de video’s van VI Vandaag die ze daar op zet.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer profiteert van juicy schandalen bij The Voice

Yvonne bedankt de mainstream media

Tijdens het kijken naar VI Vandaag valt Yvonne het op dat ze een lang stuk van de aflevering richten aan juice channels, waar Yvonne er zeker wel een van genoemd mag worden. Ze benadrukt dat mensen als Tim Hofman die met zijn programma BOOS een uitzending over The Voice of Holland maakte, enorm hard nodig zijn om het nieuws dat zij onder de aandacht brengt verder te pushen bij veel mensen. De synergie tussen haar en de ’traditionele’ media vindt Yvonne dan ook geweldig. Ze heeft hen nodig om de roddels die ze opduikt de grote, boze wereld in te slingeren. En zij hebben haar nodig om in eerste instantie achter die roddels te komen. Zo werken de meerdere partijen toch mooi samen.

Yvonne vindt dat Juice kanalen een beweging zijn gestart

Yvonne was nog niet klaar met zichzelf vol prikken met veren. Toen gast Özcan begon over de juice kanalen en hoe die een beweging zijn gestart in de media, kon Yvonne haar geluk niet op. Die kon zich namelijk helemaal vinden in die mening. Zonder Yvonne en mensen zoals zij zou er niet gepraat worden over de verschillende misstanden in de mediawereld en zouden verhalen als bij The Voice of Holland misschien wel nooit aan het licht komen. Yvonne vindt dat ze daar best wel een schouderklopje voor verdient. En dat wil ze even bewijzen met haar laatste paar video’s. De wereld zou namelijk een stuk minder geinformeerd blijven zonder het YouTube kanaal van Yvonne Coldeweijer.

Yvonne lokt discussie uit bij VI Vandaag

Yvonne weet het ook nog voor elkaar te krijgen om bij de aflevering van VI Vandaag een flinke discussie los te brengen. Er ontstaat namelijk een heus tweekamp tussen Özcan, die ervan overtuigd is dat kanalen als die van Yvonne eraan hebben bijgedragen dat misstanden bij The Voice of Holland naar buiten zijn gekomen, en Rob, die er weer een hele andere mening op na houdt. De twee blijven daar nog wel even over in discussie gaan, terwijl de presentatoren van VI even rustig een pauze nemen. Het leverde een avond vol spannende televisie op met mooie momenten en een kleine overwinning voor Yvonne. Die voelde zich na de uitzending toch wel erg gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.