Foto: Danique Hosmar toont haar rondingen in superstrak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar verleidt haar volgers opnieuw met een spannende video via Instagram. De blondine laat haar sportschool-progressie trots zien met een paar poses..

Danique Hosmar is weer in de sportschool te vinden! Als je Danique ooit kwijt bent, ga dan naar de sportschool, want daar zal ze waarschijnlijk te vinden zijn! De fitte blondine is iedere dag wel druk in de weer met gewichten tillen en heeft hierdoor dan ook een fantastisch op weten te bouwen. Deze progressie deelt Danique ook maar al te graag met haar volgers, door middel van een stel verleidelijke poses..

Danique Hosmar verleidt volgers met uitdagende poses

Danique Hosmar is één van Nederland’s mooiste en grootste fitness-influencers. De blondine heeft met ruim 260 duizend volgers een groot publiek weten te bereiken, dat alleen nog maar lijkt te groeien. Dat is logisch, wanneer we de foto’s en video’s zien die Danique online zet. De blondine heeft door middel van de sportschool een fantastisch weten te kweken, dat ze maar niet vaak genoeg kan showen op Instagram. Dit keer is het weer het geval, waar d’r volgers verwend worden met een paar innige poses van Danique. We zien Danique die net klaar is met een workout. Om deze ‘pump’ optimaal te zien, gaat ze in perfect daglicht staan. Op deze manier weet ze alle rondingen perfect naar buiten te laten komen, om ze vervolgens trots aan de camera te tonen. Ze neemt verschillende poses aan en haar achterste kan uiteraard niet ontbreken, bij deze mooie progressie-video.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar strakke lijf in piepkleine

Bloedhete Danique Hosmar poseert in kleinste broekje ooit

Danique Hosmar is inmiddels uitgegroeid tot een echte influencer, dus iedere dag blijven posten is een noodzaak. De blondine moet haar volgers natuurlijk wel goed op de hoogte houden met een stel mooie kiekjes en zal ook moeten zorgen dat ze relevant blijft. Echter lijkt Danique daar tot op het heden nog geen enkel probleem mee te hebben, want ze blijft gewoon lekker haar volgers verwennen met de mooiste kiekjes! Dit keer besloot Danique namelijk een kiekje uit de oude doos te halen. De blondine was hier in Griekenland. En aan de outfit van Danique te zien, stegen de temperaturen daar hoog op. Ze droeg een uiterst kort broekje met slechts een klein topje als kers op de taart. Is dit de normale gang van zaken, om zo over straat te gaan in Griekenland?

Danique Hosmar deelt wilde avonturen in strak pak

Danique Hosmar is een dame die wel van een avontuurtje houdt. De blondine lijkt niet snel ergens bang voor en houdt er dan ook van om de actie op te zoeken. Precies om deze reden ging ze lekker skydiven! Wel indoor, maar alsnog is het een groots avontuur! Ze deelt beelden ervan via Instagram. Echter lijkt het meest opvallende aan de foto’s tóch weer de outfit van Danique te zijn. De blondine verschijnt in het strakste pakje die we ooit zagen bij haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...