Foto: Chatilla van Grinsven deelt schokkende beelden van haar rode vlees

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chatilla van Grinsven deelt extreme beelden van de binnenkant van haar lijf. Dat ziet er niet goed uit, Chatilla!

Chatilla van Grinsven laat volgers schrikken met deze beelden

Chatilla is een ontzettend harde werker. Dat blijkt uit haar keuze voor haar nieuwe avontuur. Op haar sociale media is al een tijdje te zien dat ze bezig is met wielrennen. Normaliter was de krullenbol een basketbalspeelster, maar ze heeft besloten om mee te doen aan het WK tijdrijden in Australië. De afgelopen vier maanden heeft ze daar immens hard voor getraind. Daar plaatst ze dan ook al een tijdje foto’s en video’s van op haar Instagram. Afgelopen weekend was het dan zover: ze mocht haar race afleggen in Australië, maar halverwege het parcours ging er iets goed mis… Chatilla werd geschept door een motorrijder van de organisatie en is tientallen meters over het asfalt gegleden. Op haar sociale media deelt ze de schokkende beelden van haar val en haar verwondingen. Zoals je verwacht komt daar een hoop rood vlees bij kijken. Haar volgers zijn dan ook flink geschrokken. Gelukkig blijft ze positief en komt ze er alleen maar sterker uit, maar even schrikken was het wel…
Chatilla van Grinsven leert kinderen spelen met ballen

Waar de brunette nu presentatrice is van Shownieuws, was ze voorheen een topsporter in de basketbalwereld. Ondanks dat haar basketbalcarrière gestopt is, is ze nog steeds succesvol en is ze graag bezig met de sport. Onlangs plaatste ze een video op haar sociale media waarin ze bezig is met het geven van een clinic. Dat is eigenlijk een workshop. Deze keer geeft ze de clinic aan de kinderen van Basketbal Vereniging de Kikkers. Dit doet ze blijkbaar wel vaker, want in de reacties reageert iemand met: “Onze kids hebben het al 2x super gehad! Dank”. Niet alleen de kinderen, maar ook Chatilla heeft het ontzettend naar haar zin. Dat blijkt uit het bijschrift dat ze bij de video zet: “Om mijn jarenlange kennis van de sport te mogen doorgeven aan de jeugd is voor mij een van de mooiste dingen die er zijn. Wat geniet ik enorm van het geven van basketbal clinics!”
Hélène Hendriks en Chatilla van Grinsven op de vloer met hond

Chatilla van Grinsven is regelmatig te zien op televisie. Niet alleen als presentatrice bij Shownieuws, maar ze is ook wel eens te gast in andere programma’s. Deze keer was ze te gast bij het programma HLF8. Na de uitzending gingen Chatilla en Hélène Hendriks naar de kleedkamer. Daar worden ze opgewacht door hondje Bobby. De twee dames gaan op de grond zitten en Bobby ziet zijn kans. Hij likt Hélène helemaal af in haar gezicht. De blondine lijkt het alleen maar leuk te vinden. Daarna zien we een andere video van Chatilla op het strand met haar hond Luna. Ze is lekker op haar buik gaan liggen naast haar trouwe viervoeter en krijgt een paar hondenkusjes in haar gezicht. Wat lief!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?