Foto: Chantal Janzen voegt zó helemaal niets toe aan The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat voegt Chantal Janzen eigenlijk toe aan het populaire televisie programma The Voice of HollandEigenlijk helemaal niks natuurlijk.

Als je nou kijkt wat Chantal Janzen allemaal toevoegt en bijdraagt aan The Voice of Holland dan zal je zien dat dit opvallend weinig is. De weinige keren dat Chantal ook werkelijk wat heeft te doen, klampt ze zich vast aan een familielid van een kandidaat. Buiten de gebruikelijke klaag en lof geluiden en een enkel gesprekje met de familie en naasten van een kandidaat, heeft Chantal eigenlijk niet zo veel in te brengen bij het programma. En aangezien dat sowieso niet de meest interessante momenten zijn aan The Voice, kan je de vraag stellen wat Chantal nu eigenlijk in het programma doet. Daar heeft alleen niemand echt een antwoord op.

Lees ook: Chantal Janzen geeft cosmetische ingreep toe: zoek de verschillen
Chantal springt als een kip zonder kop de set van The Voice of Holland over.

Er gebeurde vrij weinig in de afgelopen aflevering van The Voice of Holland. Over het algemeen betekent dit, dat de coaches of de presentatoren de aflevering een beetje spannend moeten houden. Maar die hadden de memo duidelijk niet gelezen. Helemaal Chantal Janzen niet, die als een zoutzak naast de familie van de kandidaat staat de hele tijd, zonder ook maar iets zinnigs te zeggen. Als je een hele grote foto van Chantal in de studio zet om Chantal te vervangen, dan mis je niet zo veel. Misschien dat zoiets nog wel spannende is dan de echte Chantal. Hier kan je er nog een beetje een wedstrijd van maken. Zo kan je kijken hoe lang het duurt voordat mensen door hebben dat het niet echt om Chantal gaat, maar om een stuk karton. Waarschijnlijk hebben ze dat wel snel door, want de hysterische sprongen van Chantal en haar bijkomende gekrijs, blijven je lang bij.
Chantal heeft ook gelukkig programma’s als Chantal’s Pyjama Party, Beat the Champions en Chantal’s Beauty Camper

Gelukkig is The Voice of Holland niet het enige kunstje wat presentatrice Chantal Janzen kan. Ze heeft nog wel meer programma’s op haar lijstje staan. Dat is maar goed ook, anders zou het snel klaar zijn met haar carrière. Ze heeft nog een reeks aan andere programma’s waar ze wel kan laten zien wat ze allemaal kan. Zo zijn Chantal’s pyjama party, Chantal’s beauty camper en beat the champions echte winnaars. Onder de programma’s zijn zij de absolute top. Het bewijst maar weer dat een echte professional als Chantal ook moeite kan hebben met een bepaald format. Zo is The Voice of Holland misschien niet helemaal gemaakt voor de bloedmooie blondine. Ze staat er in haar andere programma’s dan ook zeker niet als een zoutzak bij. The Voice is daarin wel absoluut een uitzondering op de regel. Normaal gesproken is Chantal namelijk een genot om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!