Foto: Chantal Janzen kiest frontaal de aanval richting John de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is op Instagram altijd goed op de hoogte en is vooral fel. Dit keer haalt de actrice naar aanleiding van een interview met BOOS flink uit naar John de Mol.

Heel Nederland heeft natuurlijk aandachtig naar de nieuwe video van BOOS gekeken. Tim Hofman ging in die video onder andere in gesprek met mensen die bij The Voice betrokken zijn (geweest). We waren nog maar net van de schrik van het persbericht van BOOS bijgekomen, waarin stond vermeld dat ze onderzoek hebben gedaan naar The Voice. De zaak lijkt nog ernstiger dan we dachten; blijkbaar komt machtsmisbruik en intimidatie er regelmatig achter de schermen voor. Ook John de Mol, die voor een lange tijd de baas van The Voice Of Holland is geweest, stond Tim Hofman te woord in een interview. Nadat hij iets zei over dat vrouwen aan de bel moeten trekken, reageerde onze vurige Chantal Janzen gelijk!

John de Mol kon reactie van Chantal Janzen verwachten

Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een hoop zaken bij The Voice Of Holland onderzocht. In de aflevering deden flink wat deelneemsters hun verhaal over Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. Zij zouden meerdere keren grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond naar kandidaten. Na het horen van al die heftige en onprettige verhalen wil iedereen natuurlijk een verklaring horen. Niet alleen de drie mannen hebben gereageerd op de verklaringen van de deelneemsters, ook de grote baas is gevraagd. John de Mol, die tot 2020 de baas over The Voice Of Holland was, zei in dat interview dat hij hoopt dat vrouwen in de toekomst vaker aan de bel trekken. Die opmerking viel onder andere bij Chantal Janzen in het verkeerde keelgat.

Chantal Janzen vuurt John de Mol met foto na BOOS

Op de foto hierboven is de luid en duidelijke reactie van Chantal Janzen te zien. De tekst “Zorg dat je je mond opentrekt” staat doorgestreept, en daaronder staat de tekst “Zorg dat je je vieze poten/appjes/foto’s thuishoudt”. Dat is duidelijk een reactie op de uitspraak van John de Mol. Chantal is misschien wel fel, maar dat doet ze dan ook gelijk goed. De actrice laat duidelijk zien hoe het zou moeten gaan en hoopt dat iedereen eindelijk een les geleerd heeft. Toch doet de actrice het via een dekmantel, want het bericht is geplaatst op het account van &C, Chantal Janzen haar magazine. Ze heeft het natuurlijk wel tegen dé grote baas…

Lees ook: Foto: Chantal Janzen voegt zó helemaal niets toe aan The Voice

Denkt Chantal Janzen nog aan relatie Johnny de Mol?

Waren we even vergeten dan Chantal Janzen een relatie met de zoon van John de Mol heeft gehad? Misschien speelt dat een rol. De actrice is nu natuurlijk al heel lang samen met haar man Marco Geeratz, met wie ze twee kinderen heeft. Voor die tijd heeft Chantal dus een tijdje een relatie met Johnny de Mol gehad. De twee staan samen op de foto hieronder. Natuurlijk is het logisch dat Chantal het niet met John zijn uitspraak eens is, maar zou haar ex ook een kleine rol in de felheid hebben gespeeld?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...