Foto: Chantal Janzen is stikjaloers op lijf van Kim Feenstra

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stiekem is Chantal Janzen stik jaloers op het lijf van model Kim Feenstra. Maar dat laat ze vooralsnog op een subtiele manier blijken. 

Kim Feenstra heeft weer een leuke foto geplaatst en dat maakt een hoop los onder haar volgers. Een van die volgers is presentatrice Chantal Janzen die het niet kan laten om even wat veren bij Kim te steken. Het mag duidelijk zijn dat Chantal enorm jaloers is op het ontzettend goede van Kim. Maar dat geeft ze gelukkig ook gewoon toe, dus is er niks aan de hand. En eerlijk is eerlijk. Kim Feenstra is ook gewoon een van de mooiste vrouwen van het land. Het is dus niet meer dan logisch dat je daar jaloers op bent qua .

Lees ook: Video: Chantal Janzen vanwege absurde gezinssituatie nu al oma

Kim Feenstra durft wel heel op de foto te gaan

Natuurlijk staat supermodel Kim Feenstra wel eens vaker op de foto, maar meestal heeft ze dan toch net iets meer kleren aan dan hier. Ze heeft zich voor deze foto wel heel erg schaars gekleed. Maar Kim vindt dat helemaal niet zo erg. Zolang ze er maar goed uit ziet is Kim tevreden. En haar volgers ook. Al in het bijzonder Chantal Janzen. Die snapt wel waarom Kim geen kleren aantrekt. Chantal reageert op Kim haar foto: “Als ik er zo uitzag kleedde ik me nooit meer aan”. En daar zullen een hoop Nederlandse vrouwen zich bij aan sluiten. Natuurlijk ziet Chantal er zelf ook niet verkeerd uit. Dat mag ook wel eens gezegd worden. natuurlijk is Chantal geen supermodel van beroep, maar lelijk is ze absoluut niet. In tegendeel, Chantal heeft ook gewoon een prachtig om te zien.
Kim Feenstra haalt inspiratie uit kleding van beeldschone Katy Perry

Kim haalt de inspiratie voor haar kleding ook gewoon uit het buitenland. Zo lijkt haar nieuwste strakke outfit wel heel erg op het nieuwe pakje van superster Katy Perry. Misschien is het toeval, misschien ook niet. Het blijft een feit dat beide vrouwen er in hun kleding echt geweldig uit zien. Zowel Katy als Kim is een parel voor het oog. Als meer vrouwen er uit zouden zien als deze twee vrouwen, dan zou de hele wereld gelukkiger worden.

Toch is de foto van Kim net even mooier

Misschien is het Hollandse trots, maar de foto van Kim is toch net even ietsje mooier dan die van Katy. Al helemaal als Kim erbij begint te bewegen. Als je haar in actie ziet, dan weet je pas echt hoe adembenemend het supermodel eigenlijk is. Kim weet iedereen te verbazen. Want elke keer dat je haar ziet, weet ze er weer knapper uit te zien dan de vorige keer. Elke foto van Kim is nog mooier dan de vorige.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!