Foto: Britt Scholte gaat spannend avontuur aan met trio prachtige meiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte is, nu naast actrice, ook de trotse eigenaar van een erg leuke restaurant/cocktailbar. Ze noemt haar nieuwe project ‘Poppy’s’ en de bar is te vinden in Amsterdam. In de bar zie je niet alleen Britt, maar nog veel meer leuks.

Britt Scholte gaat niet alleen deze mega-uitdaging aan. Een eigen bar starten en ook nog even acteren is in je eentje ook vrijwel onmogelijk. Ze heeft daarom met vriendinnen een trio gevormd en is, na lang beraad over de naam, aan de slag gegaan in Amsterdam. Na een verbouwing, genoeg bouwcontracten en een pandemie die de boel vertraagde is het nu zo ver. Britt en haar vriendinnen zijn dolblij met hun nieuwe kindje. Nu is het alleen nog een kwestie van promotie en lekkere drankjes maken. De knappe actrice had toevallig al vele volgers op Instagram en schaamteloos gebruikt ze haar online invloed dan ook voor wat promotie.

Britt start opnieuw

Het ging net lekker met haar acteercarrière en op tv ging het Britt ook voor de wind. In 2021 is ze als verrader te zien in de Videoland-editie van het tv-programma De Verraders. Gelukkig weten we dat ze nog doorgaat met acteren, naast ondernemen en barvrouw spelen bij haar nieuwe onderneming. Zo was ze laatst nog te zien in de hoofdrol in de film Zeppos – Het Mercatorspoor.

Barvrouw Britt of onderneemster Scholte?

De leuke Britt is niet alleen. Met een tweetal vriendinnen vormt ze een trio en samen gaan ze de strijd aan om hapjes en drankjes te verkopen in Amsterdam. Om wat klanten te krijgen richting de winkel is veel promotie nodig. En wat werkt dan beter dan een leuk trio  van beeldschone dames. Naast Britt zijn dit Carola kirschbaum en Moïse Tustfull. Alle drie hadden al erg lang een droom om een eigen horeca-gelegenheid te beginnen. En ze kende elkaar ook nog eens van hun tijd in Amsterdam. Na de pandemie is het de perfecte tijd voor een nieuwe onderneming. Nu nog even de taken verdelen in de bar. Welke rol Britt precies gaat aannemen is nog niet bekend, maar onderneemster en promotor van de winkel lijkt goed te passen bij Britt. Best logisch, want dit deed ze natuurlijk al voor haar vele films en series.

Actrice in de verkoop

Zouden er voor de promotie van Poppy’s ook nog toekomstige aanbiedingen aankomen? Of houden Britt en co. alles strak qua prijzen en cocktails? In het huidige economische klimaat lijkt het laatste voorlopig nog aan de orde. Inflatie en prijzen stijgen alleen maar. En nu haar acteerwerk waarschijnlijk minder op de voorgrond speelt in haar leven komen daar weinig inkomsten uit. Ondertussen moet de huur wel betaald worden. De ondernemende Britt krijgt het vast en zeker voor mekaar met haar promotiefoto’s op Instagram. En bovendien speelt ze in Amsterdam een thuiswedstrijd.

Vertrouwd Amsterdam thuisfront

Het is geen onbekend terrein voor Britt, Amsterdam. Al lange tijd is ze er al te vinden, eerst nog op het terras of thuis. Maar inmiddels is ze dus maar achter de bar gaan staan. Britt heeft er zin in en mocht je haar willen zien, of drankjes uit de handen van een echt BN’er willen nuttigen, dan kan dat voortaan bij Poppy’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?