Foto: Britt Dekker toont prachtig lijf in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker is vaak te vinden in haar paardrijdoutfits, maar van wat de knappe presentatrice nu aan heeft valt je mond spontaan open!

De knappe blondine heeft haar kledingkast opengetrokken en haar beste outfitje uit de kast gepakt. Dit outfitje zit enorm strak, waardoor de rondingen van Britt Dekker heel goed uit de verf komen. Het is een kant van Britt Dekker die niet vaak te zien valt.

Britt Dekker toont verleidelijk kant van zichzelf

Wie Britt Dekker kent weet dat ze bijna enkel in haar paardenkleding leeft. Je ziet de knappe presentatrice zelden in zo’n prachtig pakje als nu. In dit strakke pakje zie je wat Britt de afgelopen jaren voor haar volgers heeft verborgen. Door het strakke pakje zie je goed de vorm van haar achterste en die mag er zeker zijn. In een onopvallend zwart-wit pakje ziet het er allemaal niet te spannend uit, maar verleidelijk is het zeker. Het is jammer dat we Britt Dekker zo weinig zien in zulke verleidelijke pakjes. Na het zien van deze foto, zie je dat de mooie presentatrice nog veel meer te bieden heeft dan alleen haar geweldige karakter. Met zulke prachtige foto’s zullen de volgers binnen blijven stromen. Ga zo door Britt!

Britt Dekker pakt zilveren plak op Europese kampioenschap

Het is een droom die uitkomt voor de mooie blondine. Ze mocht meedoen aan het EK Dressuur en ze had gelijk succes. Het dressuur kampioenschap bestaat uit verschillende onderdelen. Britt Dekker trapte haar eerste onderdeel af met een bronzen plak. Ze liet weten dat ze hier teveel kleine foutjes had gemaakt en van zichzelf weet dat ze beter kan. Een paar dagen later bewijst ze maar weer eens dat ze het daadwerkelijk ook beter kan. De knappe presentatrice pakt de zilveren plak op het Europese kampioenschap. Dit is een droom die uitkomt voor de mooie blondine. Ze krijgt voor deze bijzondere presentaties een vloedgolf aan complimenten. Uit alle hoeken van de sportwereld stromen de felicitaties binnen. Britt Dekkers dag kan niet meer stuk!
Britt Dekker ziet eruit als een suikerspin

Wie Britt Dekker volgt op Instagram weet dat haar account vol staat met paardenfoto’s. Tussen alle paardenfoto’s duikt af en toe een verdwaalde Britt Dekker rond. In dit geval is het de knappe presentatrice in een heerlijk roze jurkje. Dit jurkje zit heerlijk strak waardoor haar achterkant goed te zien is. Het jurkje van Britt laat weinig aan de verbeelding over. Met een paar prachtige poses maakt ze haar volgers wild. Wanneer ze de telefoon weer oppakt krijgen we een goed inkijkje. Haar voorgevel heeft een heerlijke ronde vorm en ze mag daar zeker trots op zijn. Met dit jurkje heeft Britt Dekker alleen wel wat weg van een suikerspin. Dit neemt niet weg dat ze er prachtig uitziet in het jurkje. Als het aan haar volgers ligt komen er in plaats van paarden foto’s meer van zulke prachtige plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!